Ετήσιο Αντάμωμα των φίλων του Βουθρωτού 2016

Η Πολιτιστική Ένωση '' Βουθρωτό'' , προσκαλεί τους φίλους στο 2ο ετήσιο αντάμωμα της που διοργανώνει , την 26η Μαρτίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα προσέλευσης 21:00, στο κέντρο εκδηλώσεων «Γοργόνα» Δωδεκανήσου 20 Νέα Χαλκηδόνα, με πλούσιο παραδοσιακό ηπειρώτικο μουσικό πρόγραμμα.

Θα διασκεδάσουμε με τους ήχους του κλαρινίστα Κώστα Σταύρου, θα μας διασκεδάσουν στο τραγούδι : Χρήστος Αγγελής και Βαγγέλης Κυριάζος.

Θα χαρούμε να σας δούμε και να ταξιδέψουμε μαζί με την αγαπημένη μας, παραδοσιακή Ηπειρώτικη μουσική και να περάσουμε μία αξέχαστη βραδιά μαι πλούσιο παραδοσιακό ηπειρώτικο μουσικό πρόγραμμα, και με πρωτόγνωρη θεαματικότητα !
Η είσοδος θα είναι 10 ευρώ κατ' άτομο με ποτό.
Θα υπάρχει και φαγητό (σουβλάκι) σε χαμηλή τιμή.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6975665860

Με εκτίμηση Πολιτιστική Ένωση '' Βουθρωτό''

Η μουσική παράδοση της Ηπείρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς θησαυρούς της Ελλάδας.

Διακρίνεται από το μελωδικό και αρμονικό χρώμα που την περιβάλλει. Οι μελωδικές γραμμές είναι σύντομες, ο ήχος είναι λυπητερός, ακόμα και τα τραγούδια με εύθυμο σκοπό ή με σατυρικό περιεχόμενο ηχούν “βαριά”. Η άγρια λιτότητα του ορεινού τοπίου δεν μπορούσε παρά ν' αντανακλάται μέσα στη μουσική, ακόμα κι όταν ο καλλιτέχνης δημιουργούσε τα χαρακτηριστικά στολίδια και τσακίσματα.

Σχόλια