Newsbomb.al, "Ψεύδεται ο Ράμα για την πρώτη του συνάντηση με τον Ερντογάν"


Μία από τις πιο γνωστές αλβανικές  πολιτικές ιστοσελίδες, η Newsbomb.al, βγάζει στη φόρα το ψέμα του Ράμα σχετικά με την πρώτη συνάντηση που είχε με τον τούρκο Ερντογάν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο Ράμα ψεύδεται ασύστολα  για το πότε έγινε η πρώτη του επαφή με τον Ερντογάν. Ο Ράμα στην συνέντευξη με τον Παπαχελά δηλώνει ότι «για πρώτη φορά συνάντησα τον πρωθυπουργό Ερντογάν λίγους μήνες μετά την εκλογή μου.»

Ωστόσο η ιστοσελίδα σημειώνει πως  «η συνάντηση για την οποία κάνει λόγο ο Ράμα έγινε τον Αύγουστο του 2013, στη δήλωσή του όμως έχει ένα ψέμα, για τί αυτή δεν ήταν η πρώτη συνάντηση με τον Ερντογάν. Ο Ράμα, συνεχίζει η ιστοσελίδα, συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ερντογάν στις 29 Μαίου 2013, λίγες εβδομάδες πριν διεξαχθούν οι εκλογές στην Αλβανία…»

Φαίνεται αδύνατον, επισημαίνει ακόμα η ιστοσελίδα, ο Ράμα να ξεχνούσε την πρώτη συνάντηση με τον Ερντογάν λόγω της σημασίας της, και ίσως η μετατόπιση στο χρόνο κατά τη συνέντευξη με τον έλληνα δημοσιογράφο θεωρήθηκε απ΄αυτόν ως ένα επιχείρημα παραπάνω ώστε να αρθούν οι αμφιβολίες ότι η Τουρκία επηρέασε  στο ζήτημα της θάλασσα ανάμεσα στην Αλβανία και την Ελλάδα». Επίσης η ιστοσελίδα παραθέτει και το tweet που ο Ράμα δημοσίευσε εκείνη την ημέρα.

deropoli.com

Σχόλια