ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΟΝΕΣ : 0-1

Η ενδεκάδα των Χαόνων

Σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση για την ομάδα των Χαόνων, οι οποίοι εμφανώς προσηλωμένοι και αποφασισμένοι για την νίκη στον αγώνα,την κυνήγησαν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με σωστή αμυντική τακτική κατάφεραν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους μπροστά από την εστία του Χαράλαμπου Ζενου, απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι να αντιμετωπίσει τους Χάονες ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας πρώτη και αήττητη, με ρεκόρ 8-2-0 και κατά γενική ομολογία ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι Χάονες απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως με σωστό πλάνο,δύναμη,πάθος και μεγάλη αποφασιστικότητα μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν υψηλές βλέψεις για την συνέχεια του πρωτάθληματος.
Η ενδεκάδα του Ατρομήτου 

Ο αγώνας ξεκίνησε και οι Χάονες αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο στην αρχή του παιχνιδιού, μιας και ο Ατρόμητος πήρε την κατοχή χωρίς όμως να την μετουσιώσει σε ευκαιρίες πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, με σουτ κυρίως από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο αγώνας κυλούσε χωρίς να σημειωθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία,με μάχες κυρίως στην μεσαία γραμμή. Προς το τέλος του ημιχρόνου,ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ στο 39' λεπτό της αναμέτρησης το οποίο όμως ακυρώθηκε ως όφσάιντ. Ο Ψωμάς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά,ο Παπαδόπουλος με ανάποδη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το γκολ, όμως ο επόπτης σήκωσε εγκαίρως το σημαιάκι του υποδεικνύοντας όφσάιντ τον παίχτη του Ατρομήτου. Η απόφαση αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων.Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0 - 0.
Στο δρόμο προς τα αποδυτήρια συνεχίστηκαν οι έντονες διαμαρτυρίες προς την μεριά του διαιτητή από τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Παπαδόπουλο ο οποίος δέχτηκε και την κίτρινη κάρτα.

Στο Β΄ ημίχρονο οι Χάονες ξεκίνησαν δυνατά,πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έβαλαν τους γηπεδούχους σε θέση άμυνας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το γκολ,το οποίο ήρθε στο 54' λεπτό μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των Χαόνων. Οι παίχτες του Ατρομήτου είχαν βγει στην αντεπίθεση,ο Χρήστος Νατσολάρης έκλεψε την μπάλα, έδωσε πάσα στο δεξί μπακ τον Αλέκο Κάσο, ο οποίος είχε πολύ χώρο μπροστά του και με καταπληκτική κούρσα από τα δεξιά έφτασε μέχρι την μικρή περιοχή, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Δημήτρη Χιώτογλου, ο οποίος με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0 - 1.

Στη συνέχεια οι Χάονες έπαιξαν έξυπνα κρατώντας τις θέσεις τους στην άμυνα με συνεχείς αλληλοκαλύψεις, μην επιτρέποντας στους παίχτες του Ατρομήτου να βρίσκουν εύκολα διαδρόμους προς την εστία τους και μόλις κέρδιζαν την μπάλα έβγαιναν γρήγορα στην αντεπίθεση, δημιουργόντας κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου συνέχιζαν να πιέζουν για την ισοφάριση, με ανορθόδοξο κυρίως τρόπο, με βαθιές σέντρες που είχαν ως στόχο τους επιθετικούς της ομάδας, όμως οι αμυντικοί των Χαόνων ήταν εκεί στην κατάλληλη θέση και έδιωχναν με σχετική ευκολία και όσες φορές έκαναν λάθος ήταν εκεί ο τερματοφύλακας της ομάδος Χαράλαμπος Ζένος για αποσοβήσει τον κίνδυνο. Στο 71' λεπτό ο ποδοσφαιριστής των Χαόνων Αλέκος Κάσος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Α.Κάσος έκανε φάουλ στον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Θ.Κλάδη, στη συνέχεια υπήρξε έντονος φραστικός διάλογος ανάμεσά τους και ο διαιτητής κος Μερδής έδειξε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των Χαόνων και κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου.

Όσο περνούσε η ώρα και το γκολ δεν ερχόταν ο εκνευρισμός γινόταν πιο έντονος για τους γηπεδούχους. Στο 86' λεπτό ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Θ.Κλαδης αντίκρισε και αυτός την κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου και οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν μιας και οι δύο ομάδες έπαιζαν με δέκα παίχτες.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα των Χαόνων νικήτρια με 0 - 1.Μετά την λήξη του αγώνα και ενώ ο διαιτητής και οι βοηθοί κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια τους πλησίασε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Παπαδόπουλος και τους εξύβρισε χυδαία αντικρίζοντας και αυτός την κόκκινη κάρτα.

Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια των Χαόνων ήταν πολλά.Ο προπονητής Χρήστος Λαχανάς ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση των παιχτών του μιας και δεν υστέρησε κανείς,αλλά αντίθετα ήταν όλοι διακριθέντες.

Ήταν μία μεγάλη νίκη με πολλαπλά κέρδη τόσο βαθμολογικά όσο και στο ηθικο της ομάδος που τονώθηκε αλλά και ψυχολογικά αφού η νίκη αυτή ανέβασε την ψυχολογία των παιχτών και τους έδωσε δύναμη και εξτρά κίνητρο για την προσπάθεια που κάνουν να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.


Συνθέσεις ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Καραγιάννης, Σαρρής, Σπυρίδωνος, Μάνεσης. Παναγιωτίδης, Κλάδης Α,Μπαλάσης, Ψωμάς, Κλάδης  Θ,Παπαδόπουλος, Αξιώτης.

ΧΑΟΝΕΣ: Ζένος, Κάσος, Γιάννης, Μηλιαρέσης, Στεφάτος,(Κωστόπουλος), Καζαμίας, Σταυρίδης, Βλάχος,(Shabanllari), Κωνσταντακόπουλος, (Γιακμόγλου), Χίωτογλου, Νατσολάρης.
Προπονητής: Λαχανάς Χ.
Βοηθός Προπονητή: Παπαλόης Ζ.


Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo saw.me vodrista pote eina o agvnaw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε καλή ομάδα συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλη μια μεγάλη νίκη.Πάμε πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε παιχταράδες και σας άξιζε η νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε εξαιρετική ομαδα και κερδίσατε δίκαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παίξατε ωραία και κερδίσατε πανάξια έναν πολύ καλό αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών