Δήμος Δρόπολης: Αλβανικοί εθνικιστικοί κύκλοι στοχεύουν την Ελληνική Μειονότητα


Σχέδιο αλβανικών εθνικιστικών κύκλων καταγγέλλει ο Δήμος Δρόπολης με σημερινή του ανακοίνωση, που σκοπό έχει να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στην περιοχή της Ελληνικής Μειονότητας. Ενώ κάνει έκκληση στις αστυνομικές αρχές να κάνουν επιτέλους το καθήκον τους, πριν πάρουν οι κάτοικοι τον νόμο στα χέρια τους.

Αναλυτικά:

"Επιβεβαιώνουμε τις αναρτήσεις σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες διαρρήξεις στα χωριά του Δήμου Δρόπολης και το τελευταίο χρονικό διάστημα στο κέντρο του Δήμου , χωριό Γεωργουτσάτες .

Σε ορισμένες κατοικίες οι διαρρήξεις και το πλιάτσικο απ τους φερόμενους ως ''ληστές ''' , έχει γίνει πλέον καθημερινότητα σε όλα τα χωριά του Δήμου .Ορισμένοι , αλβανικοί εθνικιστικοί κύκλοι θέλουν σώνει και καλά να διατηρήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας και αβεβαιότητας στο χώρο της ΕΕΜ και γιαυτό συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό έργο τους εις βάρος πολλών συνδημοτών μας. 

Πολύ φοβόμαστε ότι αυτό το μπαράζ επιθέσεων για πλιάτσικο και όχι μόνο έχει ως στόχο την ίδια την ύπαρξη της ΕΕΜ , διότι όπως είναι γνωστό η περιοχή κατοικείται από αμιγώς γηγενείς Έλληνες . 
Γνωστοποιούμε ότι το ηθικό των συνδημοτών μας είναι υψηλό και κάνουμε έκκληση στις τοπικές αστυνομικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους, αφού απ΄όλο αυτό το πογκρόμ ληστών , 
διαρρήξεων και άλλων αξιοποίνων πράξεων , όλως περιέργως δεν έχει συλληφθεί κανένας δράστης.

Ελπίζουμε ότι οι τοπικές αστυνομικές αρχές θα λάβουν σοβαρά υπόψιν αυτήν την έκκληση για να εκτελέσουν το καθήκον τους πριν αναλάβουν να το κάνουν οι κάτοικοι και πάρουν οι ίδιοι το νόμο στα χέρια τους "

Σχόλια