Ηφαίστειο που κοχλάζει οι ελληνοαλβανικές σχέσεις [Βίντεο]


Ηφαίστειο που κοχλάζει θυμίζουν οι ελληνοαλβανικές σχέσεις τις τελευταίες μέρες. Πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές με δημοσιεύματά τους αλλά και μπαράζ δημοσιευμάτων πυροβολούν ακατάπαυστα την Ελλάδα. Σοκάρει δε η αποκάλυψη ότι γνωστός Αλβανός εθνικιστής  προσπαθεί να στρατολογήσει  Αλβανούς που βρίσκονται στην Ελλάδα με σκοπό τη δημιουργία  αλβανικού κόμματος.

"Ο χαιρετισμός με 1 ,2,3,4 ή 10 δάχτυλα καταλήγει μόνο σε ένα  σύμβολο, τον αλβανικό αετό". Αυτά είναι τα λόγια του Κρεσνίκ Σπαχίου, επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας  "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία". Είναι ο άνθρωπος που έχει ως όραμα την Μεγάλη Αλβανία, που σε κάθε του περιοδεία στη Βόρεια Ήπειρο και σε  ακριτικά χωριά των ελληνοαλβανικών συνόρων τονίζει την ανάγκη ένωσης των Αλβανών. Είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να στρατολογήσει εδώ και χρόνια νεαρούς Αλβανούς που έχουν πολιτογραφηθεί Έλληνες. Οι υποστηρικτές του  ακόμη πιο σκληροπυρηνικοί, δεν διστάζουν να τα βάλουν ακόμη και με τους ξεχασμένους ακρίτες της Χιμάρρας. "Εσείς οι νεοναζί της Ελλάδας μην έρχεστε με την πρόφαση να ελευθερώσετε τη Χιμάρα. Εμείς θα απαντήσουμε όπως ξέρουμε σε τέτοιες κινήσεις .Φεύγετε μεσάνυχτα με την ουρά στα σκέλια. Να ζήσει η Αλβανία".

Το ηφαίστειο στις ελληνοαλβανικές σχέσεις άρχισε να κοχλάζει με αφορμή τους 7 φαντάρους του Μεσολογγίου με τον "Αλβανικό αετό". Οι νεοσύλλεκτοι όμως όπως φαίνεται ήταν μόνο η αρχή αφού οι κοκκινόμαυρες προκλήσεις δεν έχουν τελειωμό . Πριν λίγες ώρες ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας με ανάρτηση του στο διαδίκτυο έγραψε:

"60 ημέρες ποινή φυλάκισης στους  7 στρατιώτες  γιατί έκαναν τον αετό σύμβολο της σημαίας του έθνους και της χώρας καταγωγής τους, είναι μια αξιόποινη πράξη, αλβανοφοφικη, πρωτογνωρης εχθρότητας προς το αλβανικό έθνος!

Μάλιστα ο Σαλί Μπερίσα  δεν δίστασε να ρίξει "βόμβα" στα Βαλκάνια. Με δηλώσεις του στο αλβανικό κοινοβούλιο κάλεσε τους Αλβανούς να ξεσηκωθούν, καθώς όπως είπε  θα πρέπει όπου υπάρχει Αλβανός στα Βαλκάνια να προστατεύσει την γη του και την περιουσία του, κάνοντας σαφή υπαινιγμό για την λεγόμενη Μ. Αλβανία. Μπαράζ αναρτήσεων, δημοσιευμάτων και άρθρων δείχνουν την διάθεση των Αλβανών.

 «Οι Έλληνες δεν έχουν σχέση με την αρχαία Ελλάδα, επειδή οι περισσότεροι είναι Αρβανίτες - εξελληνισμένοι Αλβανοί βίαια. Οι  Έλληνες σήμερα είναι ένας μύθος και ως τέτοιος  είναι γεμάτος  από αναλήθειες».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR,  Έλληνας φαντάρος κατά τη διάρκεια της ΕΔΕ που έγινε για τους νεοσύλλεκτους με τον αλβανικό αετό, αποκάλυψε πως ο 60% του στρατοπέδου  αποτελείται από Αλβανούς δεύτερης γενιάς. Μάλιστα πρόσθεσε ότι οι νεοσύλλεκτοι ετοίμαζαν μια αλβανική "βόμβα" πρόκλησης  μέσα στο στρατόπεδο αλλά τους πρόλαβε η ανάρτηση της φωτογραφίας.

Σχόλια