ΧΑΟΝΕΣ - ΒΕΓΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 1 - 0

Η ενδεκάδα των Χαόνων

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες για τους Χάονες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες τους.

Σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις,φαινόταν από την αρχή ότι όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει πρώτη θα έχει προβάδισμα και για την νίκη. Οι Χάονες που είναι πιο ποιοτική ομάδα κατάφερε να σκοράρει και μετά με σχετική ευκολία κράτησε το υπέρ της σκορ για να πάρει τελικά την νίκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε και οι Χάονες για άλλο ένα παιχνίδι δεν μπήκαν δυνατά, οι συνεχόμενες ήττες είχαν πλήξει σημαντικά το ηθικό και την ψυχολογία τους. Ο Βέγας Ηλιούπολης απαλλαγμένος από οποιοδήποτε άγχος αφού η βαθμολογική του θέση δεν του επιτρέπει να κυνηγήσει κάτι έπαιξε προσεχτικά αλλά πιο απελευθερωμένα. Η ομάδα των Χαόνων ήταν πιο επιθετική και είχε την κατοχή της μπάλας. Στο 25' λεπτό της αναμέτρησης ο Γρηγόρης Κωνσταντακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ για την ομάδα των Χαόνων, οι αμυντικοί του Βέγα δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα και ο Χαράλαμπος Γιάννης εκμεταλεύτηκε το λάθος και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή σκόραρε για να κάνει το 1 - 0 για τους Χάονες. Στην συνέχεια καμία από τις δύο ομάδες δεν πίεσε πιο πολύ ούτε δημιούργησε κάποια κλασική ευκαιρία.Το ημίχρονο θα τελειώσει και θα βρει τους Χάονες να προηγούνται με 1 - 0.
Η ενδεκάδα του Βέγα Ηλιούπολης

Στο Β' ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα,η ομάδα των Χαόνων είχε την πρωτοβουλία χωρίς όμως να απείλήσει,ενώ ο Βέγας προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε.Πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες που δεν είχαν δημιουργία αλλά ούτε και κάποια αξιόλογη ενέργεια.

Ο αγώνας θα τελειώσει και θα βρει νικήτρια την ομάδα ων Χαόνων με 1 - 0 επί του Βέγας Ηλιούπολης.

Ήταν μία νίκη που την χρειάζονταν και την πήραν οι Χάονες. Παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξαν καλά τα κατάφεραν και κέρδισαν και αυτό μετράει,αφού μαζί με την νίκη επανήλθε και η ηρεμία μέσα στην ομάδα.

Συνθέσεις ομάδων

ΧΑΟΝΕΣ : Ζένος,Μπλέτσας,Μηλιαρέσης,Γιάννης,Στεφάτος,Σταυρίδης,Καζαμίας,Κωστόπουλος,(Βλάχος),Λαχανάς,(Θάνος),Κωνσταντακόπουλος,Νικόλας,(Harka).
Προπονητής: Λαχανάς Χ.
Βοηθός Προπονητή: Παπαλόης Ζ.

ΒΕΓΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αρμένης,Βέρρας,Καραγκουλάκης,Πετρινέλης,Αθανασόπουλος,Μαμπλέκος Δ,Γαζούλης,Τάκης,Μαμπλέκος Γ,Παίδας,Τσάκας.


Σχόλια