Εκδήλωση των Δήμων Δρόπολης και Αμπελοκήπων στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο [ΦΩΤΟ]

Με επιτυχία στέφτηκε η πολιτιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ιδιαίτερα πλούσιο και ποιοτικό ήταν το πρόγραμμα της εκδήλωσης αφιερωμένο στην παράδοση και τον πολιτισμό της Δρόπολης.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου στην ομιλία του εξέφρασε την αγάπη του για τον Δήμο Δρόπολης χαρίζοντας μια αναμνηστική πλακέτα και την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Δήμαρχο Δρόπολης κ. Αχιλλέα Ντέτσικα. Από πλευράς του Δήμου Δρόπολης έγινε η ανταλλαγή αναμνηστικής πλακέτας και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Δρόπολης κ.Αχιλλέας Ντέτσικας,ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Παύλος Κεσόγλου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Αντιδήμαρχος Δρόπολης κ.Μιχάλης Μάνος, η Πρόεδρος Παραρτήματος Ομόνοιας στη Θεσσαλονίκη Αγγελική Φίλιου.

Ο Δήμος Δρόπολης ευχαριστεί θερμά τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας οι οποίοι ανέδειξαν την πλούσια λαογραφο-χορευτική παράδοση της Δρόπολης , την Δημοτική Σύμβουλο κ.α. Κωνστάντω Ξέρρα καθώς και τον χοροδιδάσκαλο κ. Αντώνη Τούνη .
- Πολυφωνικός Όμιλος Άνω Δρόπολης
- Πολυφωνικός Όμιλος Πολύτσανης-Πωγωνίου
- Πολιτιστικός-Καλλιτεχνικός Όμιλος Δερόπολης
- Πολυφωνικός Όμιλος του Πολιτιστικού-Λαογραφικού Συλλόγου Δερβιτσάνης
«Η ΔΕΡΒΗ»












Σχόλια