ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας: Νομική στήριξη για προσφυγές κατά της ΥΑ 708 και στην Αθήνα


Με ανακοίνωσή της το Παράρτημα της Ομόνοιας Χιμάρας ενημερώνει πως εκτός από την νομική υποστήριξη που παρέχεται στα γραφεία της Οργάνωσης στην Χιμάρα, υπάρχει και το γραφείο την Ένωσης Χειμαρριωτών, στην Αθήνα, για την σύνταξη των ατομικών προσφυγών που θα κατατεθούν.

 "Σε συνέχεια της νομικής υποστήριξης που παρέχει το παράρτημα Ομόνοιας Χιμαρας, καλούνται οι συμπατριώτες μας από την Παλάσα έως την Νίβίτσα,  οι οποίοι θίγονται από την Υπ. Απόφαση 708 της αλβανικής  κυβέρνησης, να προσέλθουν  στο γραφείο της Ένωσης Χειμαρριωτων “Γ’ Σεπτεμβρίου 13” 5ος όροφος , και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα για τις ατομικές πρόσφυγες που θα κατατεθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη καλέστε στους παρακάτω αριθμούς: +306972330731, +306976689577", καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας

Επίσης, δημοσιοποίησε και τους χάρτες της περιοχής της Χιμάρας και του Λουκοβου με τα τεμάχια τα οποία υφαρπάζονται από την υπουργική απόφαση 708, τους οποίους παραθέτουμε παρακάτω.












Σχόλια