Ντοπαρισμένος βρέθηκε ανεξάρτητος βουλευτής


Σαν βόμβα έσκασε στο πολιτικό σκηνικό η είδηση πως ένας ανεξάρτητος βουλευτής βρέθηκε ντοπαρισμένος.

Το όνομα του ανεξάρτητου βουλευτή -που στηρίζει την κυβέρνηση αλλά, βασικά, στηρίζει τον εαυτό του- δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, αφού θα γίνει και δεύτερος έλεγχος στα ούρα του, ώστε να είναι ασφαλές το πόρισμα.

Μετά από ξαφνικό έλεγχο των αρμόδιων αρχών στο κυλικείο της Βουλής, ένας ανεξάρτητος βουλευτής βρέθηκε με αυξημένη συνείδηση.

Η συνείδηση του βουλευτή ήταν διπλάσια από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάζει την ψήφο του και να μην μπορούν να τον ανταγωνιστούν οι άλλοι βουλευτές που υστερούν σε συνείδηση, αφού είναι γνωστό πως οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών για να συμμετέχουν στη Βουλή μόνο καθαροί βουλευτές, ενώ η κυβέρνηση ζητάει να ακυρωθεί αυτή η Βουλή και να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά από την αρχή για να σκίσει τα μνημόνια και να κάνει δημοψήφισμα.

Παράλληλα, η κυβέρνηση κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία πως άλλαξε τα ούρα του βουλευτή, με αποτέλεσμα η συνείδηση του βουλευτή να είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Ο βουλευτής δήλωσε πως η αυξημένη συνείδηση είναι κληρονομική, αφού όλοι στο σόι του έχουν αυξημένη συνείδηση αλλά και τεστοστερόνη. Ακόμα και οι γυναίκες.


"πιτσιρίκος"



Σχόλια