Συγκινητική πρωτοβουλία Λαρισαίου επαγγελματία για τα παιδιά της Βόρειας Ηπείρου

Μία συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Λαρισαίος ελεύθερος επαγγελματίας με καταγωγή από την Βόρεια Ήπειρο κ. Οδυσσέας Μπόρος, συνδέοντας το δήμο Λαρισαίων με τη γενέτειρα του.

Με πρότασή του προς τη δημοτική αρχή Λάρισας, ο κ. Μπόρος που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Συνδυασμό “Λαρισαίων Κοινόν”, ζητά να του εκχωρηθούν όλα τα παλαιά όργανα και παιχνίδια από τις παιδικές χαρές που ανακαινίστηκαν και ανακαινίζονται, ώστε με δική του δαπάνη να επισκευαστούν, να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν σε Ελληνικά χωριά της Βόρειας Ηπείρου.

Όπως εξηγεί, η όλη διαδικασία θα γίνει με πλήρη διαφάνεια προς αποφυγή οιασδήποτε παρεξήγησης.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπόρος τονίζει: «Είναι κρίμα να οδηγηθούν στον κάλαθο των αχρήστων παιχνίδια και όργανα στα οποία μπορώ μέσα από την επιχείρησή μου να δώσω ξανά ζωή, να γίνουν καινούρια και με αποκλειστικά δική μου δαπάνη να μεταφερθούν στα Ελληνικά χωριά μας, στη Βόρεια Ήπειρο. Εκεί όπου παιδιά μεγαλώνουν σε δύσκολες συνθήκες μην έχοντας τα αυτονόητα από την Αλβανική πολιτεία. Ευελπιστώ πως η πρότασή μου αυτή θα βρει ευήκοα ώτα στο δήμο Λαρισαίων».,

onlarissa.gr

Σχόλια