Το πρώτο λεωφορείο στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνω Επισκοπή

Η κατασκευή του δρόμου που σε οδηγεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνω Επισκοπή, με κονδύλι ευρωπαϊκού προγράμματος και με συνδρομή 35 % από το Δήμο Δρόπολης, από τη μια έλυσε το πρόβλημα οδικής επικοινωνίας με το χωριό Ραντάτες κι από την άλλη έχουμε ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή της Ρίζας.

Έτσι, έφτασε το πρώτο λεωφορείο επισκεπτών στην Άνω Επισκοπή και στον Ι. Ν. της Παναγίας. Με πρωτοβουλία του Χορευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Δερόπολης '' Δερόπολη'' , οι Σύλλογοι " Μωμογέροι" με πρόεδρο τον Κώστα Αλεξανδρίδη και " Παραδοσιακοί Δρόμοι" με πρόεδρο την Μαργαρίτα Λιμπέρη, πραγματοποίησαν μια τριήμερη εκδρομή στο Δήμο Δρόπολης με την ευκαιρία της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου ,όπου μεταξύ των άλλων επισκέφτηκαν και τον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Άνω Επισκοπή.

Τώρα πια, οι επισκέπτες και τουριστικά γκρούπ , μπορούν να φτάσουν και με λεωφορεία στην Άνω Επισκοπή. Κάτι που σημαίνει , πως μπορεί ν' αναπτυχθεί ο τουρισμός και να αυξηθούν τα έσοδα στα χωριά της Ρίζας.

Σχόλια