Συνάντηση του Δημάρχου Δρόπολης με τον Περιφερειάρχη Ηπέιρου

Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμανη, συναντήθηκε σήμερα στα Γιάννενα ο Δήμαρχος Δροπολης , Δημήτρης Τόλης.
Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση μεταξύ των δύο αιρετών,η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

Ο κύριος Τόλης ενημέρωσε για τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Δρόπολης, τόσο τον κύριο Καχριμανη, όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη, Οδυσσέα Ποτση. Ταυτόχρονα, ζήτησε βοήθεια για την ενίσχυση της υποδομής στα χωριά της Δρόπολης και του Πωγωνίου, καθώς και για την λύση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δροπολιτες και Πωγωνισιοι , που διαμένουν στους νομούς της Ηπείρου, ενώ, ευχαρίστησε τον κύριο Καχριμανη για την μέχρι τώρα βοήθεια και προσφορά του στα δρώμενα του Δήμου Δρόπολης.

Επίσης, ζήτησε τη στήριξη του Περιφερειάρχη, ώστε η επέκταση της Ιόνιας Οδού να φτάσει από τα Ιωάννινα μέχρι και το τελωνείο της Κακαβιάς. Κάτι που θα διευκολύνει την ανάπτυξη των ελληνικών χωριών που συμπεριλαμβάνονται στο Δήμο Δροπολης, ενώ το όφελος, αναμφίβολα, θα είναι αμοιβαίο, ενώ, ενημέρωσε τον κύριο Καχριμανη, πως για αυτό το ζήτημα έχει ενημερωθεί επισήμως με επιστολή κι ο Υπουργός Μεταφορών της Ελλάδας,  Κωστας Καραμανλής.

Σχόλια