Πραγματοποιήθηκε η γιορτή των παιδιών της Δερόπολης [φωτο]

Μία γιορτή που αρμόζει στα παιδιά της Δερόπολης διοργάνωσε στις 29 Δεκεμβρίου 2019 ο Σύλλογος «Εστία Δερόπολης». Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πρωτόγνωρη, σχεδόν διπλάσια από προηγούμενες γιορτές. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά ενώ τα παιδιά διασκέδασαν, τραγούδησαν, έπαιξαν και παρέλαβαν τα δώρα τους από τα χέρια του Άι Βασίλη.

Τη γιορτή χαιρέτησε ο Δήμαρχος Δερόπολης, κ. Δημήτρης Τόλης, ενώ ο μικρός Άγγελος και τα μέλη του Χορευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Δερόπολης «Δερόπολη», ο Οδυσσέας, η Αφροδίτη και ο Κωνσταντίνος, ταξίδεψαν ειδικά από την Ελλάδα για να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά εκείνη τη μέρα και να παραδώσουν τα δώρα που κάλυψαν οι ίδιοι για τη γιορτή.

Νιώθουμε όμως την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και κάποιους ανθρώπους που μας στηρίζουν πάντα στο έργο μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Agna Group για τα αναψυκτικά, την εταιρεία Elka για τα κρουασάν και πατατάκια, την εταιρεία Gjirofarm για τα λουκάνικα, τον Χρήστο Μάνο για τα σουβλάκια, τις πιτσαρίες Ndrico και Rustikana, τα εστιατόρια Ruci και Κολλάς, την κα Ευθαλία Γιοβάνη, την κα Lira Xarba για τις τσάντες και βεβαίως την Kalimera που μας παραχώρησε για άλλη μια φορά δωρεάν τον χώρο.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά από όλα τα παιδιά της Δερόπολης!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες >>>>>>>>>>

Σχόλια