Συνάντηση Κούρτη - Γεωργιάδη για το θέμα των συντάξεων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική,  Ανδρέα Κούρτη και του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας,  Άδωνι Γεωργιάδη, στα πλαίσια εκδηλώσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το θέμα του συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου και το θέμα επιδόματος των ανασφάλιστων υπερήλικων Βορειοηπειρωτών. Ο κύριος Γεωργιάδης δήλωσε πως το θέμα πρόκειται να λυθεί, έτσι όπως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε υποσχεθεί πριν τις εθνικές εκλογές. Για το λόγο αυτό, θα κανονιστεί συνάντησή των δύο προσεχώς.

Από την πλευρά της, η ΑΣΑ, δηλώνει πως η δημοσιοποίηση της επιστολής προς τον πρωθυπουργό, καθώς και του προγράμματος κινητοποιήσεων του συνδυασμού θα γίνουν, εφόσον το μείζον αυτό θέμα δεν λυθεί άμεσα και ικανοποιητικά για την κοινότητά μας και τους ενδιαφερόμενους.

Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι μια εξέλιξη που θα φανεί πολύ σύντομα αν είναι ειλικρινής από την πλευρά της κυβέρνησης. Η αντιμετώπιση της πολιτείας προς την κοινότητα μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι πλούσια σε λόγια και φτωχή σε πράξεις.
Να θυμίσουμε απλώς, πως το νομοσχέδιο Βρούτση, βρίσκεται ακόμη στη φάση της διαβούλευσης. Είναι προφανές πως, αν θέλει, η κυβέρνηση μπορεί απλά να το τροποποιήσει πριν την ψήφιση του.




Σχόλια