Κάλεσμα Χρήστου Μάστορα για την αυριανή διαδήλωση των Βορειοηπειρωτών στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Μετά την εκτενή του ανάρτηση ο Βορειοηπειρώτης καλλιτέχνης, Χρήστος Μάστορας, για την αδικία που υφίστανται οι Βορειοηπειρώτες, προχώρησε και σε μια παρότρυνση προς τους συμπατριώτες μας να βρεθούν όλοι στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, "για τα δικαιώματα μας", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

"Και το πιο σημαντικό. Στις 13 του μήνα ειρηνική διαδήλωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος για τα δικαιώματα μας. Για τα δικαιώματα των συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών.", είπε σε ένα σύντομο βίντεο του στο instagram ο frontman των «Μελισσών» και ιδιαίτερα δημοφιλής, Χρήστος Μάστορας.

Να υπενθυμίσουμε πως η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, στις 17:00, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, μετά από πρωτοβουλία και πρόσκληση της Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική, έχοντας πλέον λάβει χαρακτήρα Πανβορειοηπειρωτικού ξεσηκωμού.

Την ίδια στιγμή οι δηλώσεις αυτές του Χρήστου Μάστορα, έχουν κινητοποιήσει σημαντικό μέρος των καλλιτεχνών, αλλά και της ελληνικής κοινής γνώμης, υπέρ της κοινότητάς μας και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε πολύ γι'αυτό.
Ένας από τους τρόπους για να το κάνουμε είναι να βρεθούμε όλοι, αύριο, στις 17:00, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών