Συνεχίζεται η διανομή φαρμάκων και τροφίμων στην Ελληνική Μειονότητα

Συνεχίζεται η διανομή φαρμάκων και τροφίμων στους μειονοτικούς Δήμους Φοινικαίων και Δρόπολης.

Δήμος Φοινικαίων
Κλιμάκιο του Δήμου Φοινικαίων μοίρασε τρόφιμα σε άλλες 59 άπορες οικογένειες και σε άτομα με ειδικές ανάγκες στα χωριά Βαγγαλιάτι, Σωπίκι, Δίβρη, Δρόβιανη, Γαρδικάκι, Μουζίνα, Βρυώνι, Βρωμερό. Παράλληλα παρέδωσε στους αποδέκτες τα φάρμακα που έφτασαν την Παρασκευή.
Μια άλλη ομάδα υπαλλήλων του Δήμου ασχολείται με την αγορά τροφίμων κατά παραγγελία ευπαθών και απομονωμένων οικογενειών ή την αγορά φαρμάκων στην πόλη των Αγίων Σαράντα.
Ο δήμαρχος Φοινικαίων, Χρήστος Κίτσος, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους δημογέροντες που καταγράφουν τις ανάγκες των συγχωριανών τους και βοηθάνε στη διαδικασία.

Δήμος Δρόπολης
Η διανομή φαρμάκων χθες, Σάββατο, συνεχίστηκε στη Διοικητική Μονάδα της Κάτω Δρόπολης, με τον διαχειριστή της, Λευτέρη Καραντζά να παραδίδει τα φάρμακα στα χωριά Καλογοραντζη, Γορίτσα και Άνω Επισκοπή.
Τις τελευταίες μέρες, παράλληλα με την διανομή φαρμάκων και τροφίμων, ο Δήμος Δρόπολης πραγματοποιεί συντήρηση στο δρόμο που οδηγεί στο Πωγώνι. Ο Διαχειριστής της Δημοτικής Ενότητας Πωγωνίου, Φώτης Σακελλάρης, επιβλέπει τις εργασίες, οι οποίες γίνονται σε συνεργασία με το Εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού, "Living Water", με έδρα τη γειτονική περιοχή της Ζαγοριας

Σχόλια