Έφθασε και στο Δήμο Φοινικαίων υγειονομικό υλικό που εξασφάλισε η ΑΣΑ

Τη δωρεά υγειονομικού υλικού που εξασφάλισε από την Περιφέρεια Αττικής, μετά από αίτημα του  δήμου Φοινικαίων, η «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» με επικεφαλής τον περιφερειακό σύμβουλο Ανδρέα Κούρτη, παρέδωσε χθες στο Δήμαρχο Φοινικαίων, Χρήστο Κίτσο, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο, Λάμπρος Κακίσης.
Πρόκειται για 4 χιλιάδες μάσκες, 2 χιλιάδες γάντια και 200 φιάλες των 500 ml η καθεμία με αντισηπτικό υγρό, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τα κέντρα υγείας της περιοχής.

Ο κύριος Κίτσος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» που αδιάλειπτα στηρίζει τις προσπάθειες των δημοτικών αρχών Φοινίκης και Δρόπολης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και κυρίως για την προστασία της υγείας τους, προσπαθώντας να εντάξει ολόκληρη την περιοχή της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας υπό την μέριμνα της Περιφέρειας Αττικής για αναπτυξιακά και υγειονομικά θέματα.
Παράλληλα ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για την προσφορά αυτή και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μεταξύ των φορέων θα προχωρήσει στο άμεσο μέλλον ουσιαστική συνεργασία για το καλό των Ελλήνων που είναι ταυτόχρονα δημότες Φοινικαίων και πολίτες της Αττικής.
Επίσης, ευχαρίστησε τον ακούραστο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο, Λάμπρο Κακίση, χωρίς τη βοήθεια του οποίου δε θα μπορούσαν να στεφτούν με επιτυχία οι πρωτοβουλίες του δήμου Φοινικαίων για την στήριξη με φάρμακα και υγειονομικό υλικό των πολιτών της περιοχής.

Όλες οι αναρτήσεις για το Δήμο Φοινικαίων στο apenadi.blogspot

Σχόλια