ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-1 [Βίντεο]

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά και ολοκλήρωσε με ισοπαλία τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον οποίο υποδέχθηκε στους «Ζωσιμάδες».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Παμλίδη να νικά με σουτ μέσα από την περιοχή τον Τζολάκη, κάνοντας το 1-0 για τον «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Στο 51ο λεπτό οι Πειραιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος με καταπληκτική σκαστή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 71ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι με τον Κριεζμάν, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Χασάν αλλά το γκολ των ερυθρόλευκων ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

 
Συγκινητική στήριξη του κόσμου
Παρά το απαγορευτικό στις κερκίδες, ο κόσμος έδωσε το.. «παρών» στις πολυκατοικίες, ενώ οι οργανωμένοι είδαν το ματς από τα γραφεία του συνδέσμου τους αι μάλιστα έδωσαν και παλμό, αφού οι φωνές τους έφταναν στο γήπεδο.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1
Γκολ: 5′ Παμλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), 51′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός)
Κίτρινες: Καμαρά (Ολυμπιακός), Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπα (Ολυμπιακός)
Δοκάρια: 71′ Κρίζμαν (ΠΑΣ Γιάννινα)

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σιόντης (86′ Λιάσος), Καρτάλης (73′ Ντομίνγκες), Κάστρο, Νάουμετς (57′ Λέο), Παμλίδης (86′ Λώλης), Κρίζμαν.

Oλυμπιακός: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (67′ Χασάν), Αραμπί.

👉Βάνιστα

Σχόλια