Ψήφισμα της Επιτροπής Ασφαλισμένων Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών

Ψήφισμα ετοιμάζει η Επιτροπή Ασφαλισμένων Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών, το οποίο καλείται να υποστηρίξει το σύνολο της Βορειοηπειρωτικής κοινότητας. Με την συμμετοχή όλων στον κοινό αγώνα, λέγοντας "ΟΧΙ" στη διάκριση μεταξύ πολιτών, διαφορετικών ταχυτήτων, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Με το ψήφισμα η Επιτροπή ζητά:
α) Να μην ισχύει η 40ετία ΝΟΜΙΜΗΣ και ΜΟΝΙΜΗΣ διαμονής
β) Να σταματήσουν οι βεβαιώσεις συντάξεων από Αλβανία , ή να συμψηφιστούν τα έτη εργασίας μας στα δυο κράτη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Επιτροπής Ασφαλισμένων Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών, θα οριστούν κάποια άτομα στις 9+1 Επαρχίες, που θα καταγράψουν τα ονόματα όσων στηρίζουν το ψήφισμα, το οποίο στο τέλος της διαδικασίας θα παραδοθεί από την Επιτροπή στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Βουλή των Ελλήνων. Λόγω της πανδημίας και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν η όλη διαδικασία θα διεξαχθεί με τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Οι εννέα Επαρχίες είναι:  Άνω Δρόπολης, Κάτω Δρόπολης, Πωγωνίου, Λιβαδιάς, Μεσοποτάμου, Δίβρης, Φοινίκης, Αλύκου και Χιμάρας. Η 10η (+1) θα περιλαμβάνει την Πρεμετή, Κορυτσά κτλπ.

Η φωνή μας εξαρτάται από την συμμετοχή σας, δηλώνει η Επιτροπή Ασφαλισμένων Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών, καλώντας να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι μπορούν.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια