Σταδιακή αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊου στο Δήμο Δρόπολης

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Δρόπολης κάνει έκκληση τους δημότες της να αποφεύγουν τις συναθροίσεις, τις άσκοπες μετακινήσεις και να εφαρμόζουν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Αγαπητοί συμπολίτες!

Όλες αυτές τις μέρες η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου διατηρεί άμεση επαφή και λαμβάνει διαρκή ενημέρωση από τις υγειονομικές αρχές, σχετικά με την έκβαση και την πορεία της επιδημιολογικής κατάστασης στα χωριά της Κάτω Δρόπολης, Άνω Δρόπολης και Πωγωνίου.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες εκτιμούν πως τις τελευταίες 2-3 μέρες κυρίως, η κατάσταση είναι ανησυχητική ,εφόσον διαπιστώνεται σταδιακή αύξηση κρουσμάτων Κορονο'ι'ου.

Με δεδομένη αυτή την κατάσταση, ο Δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να απευθύνει δημόσια έκκληση προς τους κατοίκους μας, ώστε να προσέχουν και να εφαρμόσουν πίστα τους κανόνες που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Επίσης, συνιστούμε στους συμπολίτες μας να αποφεύγουν τις συναθροίσεις και τις άσκοπες κινήσεις στις πλατείες , καταστήματα και δρόμους των χωριών μας .

Πέραν του ότι θα συνεχίσουμε διαρκώς την απολύμανση των δημοσίων κτιρίων και χώρων, ο Δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου θα συνεχίσει την άμεση συνεργασία με τις υγειονομικές υπηρεσίες και θα εφαρμόσει κατά γράμμα τις οδηγίες τους, όσον αφορά τους χώρους και τα ιδρύματα που βρίσκονται στη δικαιοδοσία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Τόλης
Δημαρχος Δρόπολης και Πωγωνιου

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια