Αλβανία: Υπογράφηκε η πρώτη προεκλογική συνεργασία

Ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος(PD) και της ενωμένης αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπάσα, υπέγραψε την πρώτη συμφωνία με το συμμαχικό, Αγροτικό Κόμμα (PAA), με επικεφαλής τον Αγκρόν Ντούκα, για τις εκλογές της 25ης Απριλίου.

Με βάση τη σύμφωνα, Ντούκα θα είναι υποψήφιος με τη λίστα του Δημοκρατικού Κόμματος στην Περιφέρεια Δυρραχίου, σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις, διασφαλίζοντας έτσι την είσοδο του στο Κοινοβούλιο.
Επίσης, εκτός από τον επικεφαλής, θα υπάρχουν υποψήφιοι του PAA στις λίστες του PD και στις άλλες Περιφέρειες της χώρας, όχι όμως σε εξασφαλισμένες θέσεις.

Νωρίτερα, πριν την υπογραφή της συμφωνίας, ο Ντούκα στην ουσία εκβίασε το Μπάσα και το Δημοκρατικό Κόμμα σε μια τηλεοπτική δήλωση του, λέγοντας πως εάν ο Μπάσα δεν του παρέχει αξιοπρεπή θέση στον κατάλογο των υποψηφίων για το Δυρράχιο, θα βγει από τον συνασπισμό της αντιπολίτευσης.

Απ' οτι φαίνεται τα παζάρια ξεκίνησαν. Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων καθώς και ο τρόπος που η αντιπολίτευση θα συμμετάσχει στις εκλογές, θα είναι μια δύσκολη εξίσωση κάτι που προφανώς ευνοεί το κυβερνόν κόμμα.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια