Αποσύρθηκε από την κούρσα εκλογής η Άρτεμις Μάλλιου (?)

Η Άρτεμις Μάλλιου, με καταγωγή από τη Δρόπολη, είναι υποψήφια του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου. Η κυρία Μάλλιου έχει τοποθετηθεί στην 4η μη εξασφαλισμένη θέση και η εκλογή της είναι σχεδόν απίθανη, όπως εξηγήσαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, αφού θα πρέπει να συγκεντρώσει αριθμό ψήφων στη σταυροδοσία που θα ξεπερνά τις 10-11000.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση και είναι η αφορμή αυτού του σημειώματος, είναι κάποιες από τις τελευταίες αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα. Σε αυτές, η κυρία Μάλλιου, προτρέπει τους πολίτες να ψηφίσουν το Σοσιαλιστικό Κόμμα - όπως είναι φυσιολογικό - όχι όμως την ίδια, αλλά τον συνυποψήφιό της, Υπουργό Εσωτερικών Bledi Çuçi, που βρίσκεται στην 3η θέση (μάλλον μη εξασφαλισμένη), αλλά με περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τους απαιτούμενους σταυρούς στην ψηφοφορία.

Μπορεί βέβαια να ισχυριστεί κάποιος πως βρήκαμε τον νέο ορισμό για την έννοια του αλτρουισμού και ίσως της αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό, αλλά μας έκανε τρομερή εντύπωση και είπαμε να το ομολογήσουμε δημόσια.

Αφενός έχουμε να κάνουμε με μια ουσιαστική απόσυρση από την διαδικασία εκλογής, αφετέρου δημιουργείται το ερώτημα πόσο ηθικό είναι όλο αυτό για τους συνυποψήφιους της, αλλά και τους ίδιους τους ψηφοφόρους. 
Βέβαια αυτό είναι κάτι το οποίο θα κρίνουν οι ίδιοι, που σε μεγάλο ποσοστό είναι Δροπολίτες και απ' ότι φαίνεται θα κληθούν αντί για την Άρτεμις να σταυρώσουν τον Bledi.

Υ.Γ Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε στο πειρασμό να δούμε και τα social media του κυρίου Çuçi. Δεν βρήκαμε κάποια αντίστροφη προτροπή. Όποτε μάλλον ο αλτρουισμός είναι μονόπλευρος.

Διαβάστε επίσης:

👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας




Σχόλια