Μπετόστρωση εσωτερικών δρόμων στη Σμίνετση

Ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες η μπετόστρωση των 1500 μέτρων εσωτερικών οδών του ορεινού χωριού του δήμου Φοινικαίων, Σμίνετση. Η Εξόρμηση αυτή ξεκίνησε πριν δύο μήνες και στέφτηκε με επιτυχία χάρης της συνεργασίας του προεδρείου, της αδελφότητας του χωριού και της δημοτικής αρχής. Εκ μέρος των Σμινετσιωτών συγκεντρώθηκαν και επενδύθηκαν για την αγορά των υλικών 10 χιλιάδες ευρώ, ενώ εκ μέρους του δημαρχείου προσφέρθηκε εργασία, μηχανήματα και 100 κυβικά μπετό.

Είναι η πρώτη φορά στην μεταπολίτευση που στη Σμίνετση γίνεται ένα τόσο μεγάλο κοινωφελές έργο, το οποίο αλλάζει την εικόνα του χωριού και εμπνέει τους κάτοικους προκειμένου να προχωρήσουν στο μέλλον και σε άλλα.

Ο Δήμαρχος Φοινικαίων, Χρήστος Κίτσος, ευγνωμονεί το προεδρείο του χωριού, την αδελφότητα και όλους τους κάτοικους που ένωσαν τον οβολό τους με την προσπάθεια του δήμου και καλεί όλους τους κοινοτάρχες και όλες τις αδελφότητες να δείξουν έμπρακτα την αγάπη για τη γενέτειρά τους. Η δημοτική αρχή, δηλώνει πως, θα είναι πάντα δίπλα τους και θα στηρίζει οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία, που προσφέρει αισιοδοξία για τον τόπο μας.

Διαβάστε ακόμη:

👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια