Έκτακτη συνεδρίαση των υπαλλήλων του Δήμου Φοινίκης

Σε έκτακτη συνεδρίαση κάλεσε τους δημοτικούς υπαλλήλους, ο δήμαρχος Φοινικαίων κος Χρήστος Κίτσος, την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου στην Λιβαδειά. Στο πλαίσιο μιας διαρκούς ενημέρωσης και υπαγόρευσης σε καίρια θέματα υψηλής θεσμικής σημασίας για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο κος Κίτσος σε δήλωση του ανέφερε ότι, «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να αντιληφθούμε, ο καθένας ξεχωριστά και ως σύνολο, την ευθύνη που φέρουμε ως κρατικοί φορείς άλλα και ως αναπόσπαστο κομμάτι και επιστέγασμα της υπερήφανης καταγωγής μας, προς τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν. Το κοινωνικό προφίλ του Δήμου είναι το Α και το Ω της εικόνας μας, γι αυτό δεν θα ανεχτώ κανένα ‘’σύμπτωμα’’ ολιγωρίας ή ιδιοτέλειας. Δέσμευση όλων, πρέπει να είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, με ιδιαίτερο σεβασμό ιδίως στην τρίτη ηλικία. Κληθήκαμε τα δυόμισι τελευταία χρόνια να διαχειριστούμε τα ελάχιστα οικονομικά μας, με προσοχή και διαφάνεια.

Κρατηθήκαμε μακριά από σπατάλες, επικεντρωθήκαμε στην αποπληρωμή υπέρογκων, προηγούμενων χρεών, που μας είχαν κατατάξει στην κόκκινη ζώνη της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Τέλος, χωρίς να θεωρητικολογώ, θα ήθελα να τονίσω με τρόπο απόλυτο ότι, στόχος μου είναι η αναβάθμιση και η προβολή της περιοχής μας, η επίτευξη πυλώνων που μαστίζουν την τοπική κοινωνία και την οικονομία, όπως το πόσιμο νερό, το ηλεκτρικό, το περιουσιακό, οι υποδομές κ.α.

Οι προκλήσεις κυρίες και κύριοι είναι πολλές, οι ανάγκες πρωτοφανείς και η λύση στο χέρι μας. Σας ευχαριστώ! …».

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια