Στο Δήμο Φοινικαίων ο Δήμαρχος Αγίας Λαρίσης

Επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας του δήμου Αγιάς, Λαρίσης, υποδέχτηκε ο δήμαρχος, Χρήστος Κίτσος, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο δήμο Φοινικαίων, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα και την ευγενή πρωτοβουλία της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρα φιλικό κλίμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων Λιβαδειάς, όπου αρχικά οι δυο δήμαρχοι αντάλλαξαν συμβολικά δώρα, παραδοσιακών προϊόντων. Οι κύριες θεματικές συζήτησης που τέθηκαν επί τάπητος ήταν οι εξής: αγροτική παράγωγη, ύδρευση, διαχείριση απορριμμάτων, Ευρωπαϊκά προγράμματα, κ.α. Μεταξύ άλλων, οι αρμόδιοι φορείς συζήτησαν προοπτικές επικείμενης συνεργασίας και εμπειρίες τεχνογνωσίας στους άνωθεν τομείς. Στη συνεχεία ακολούθησε σύντομη ξενάγηση στο τοπικό ελαιοτριβείο και σε φυτώριο της περιοχής.

Ο Χρήστος Κίτσος, κλείνοντας την εισήγηση του αναφέρθηκε στην αξία της συνεργασίας, με βασικό άξονα το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου Φοινίκης, μέσα από τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την βιώσιμη ανάπτυξη. Από πλευράς του ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση επίσκεψης προς τον δήμο Φοινικαίων στο πλαίσιο της συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια