Ο Μπερίσα καταγγέλλει σκάνδαλο: Συνελήφθη στην Ιταλία ο γιος του υπουργού Bledi Çuçi, μέλος της μαφίας που διακινούσε ναρκωτικά

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, κατήγγειλε ότι ο Έντι Τσούτσι, γιος του υπουργού Εσωτερικών, Μπλέντι Τσούτσι, συνελήφθη στην Ιταλία.

Δημοσιεύοντας σειρά εγγράφων και δημοσιεύσεων γνωστών ιταλικών ΜΜΕ, ο Μπερίσα, αναφερόμενος σε καταγγελία, γράφει ότι ο γιος του υπουργού ήταν μέρος της μαφίας που μετέφερε λαθραία ναρκωτικά και ασθενείς στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τον Μπερίσα, έχουν γίνει ισχυρές παρεμβάσεις για την αποφυλάκισή του.



Καταγγελία:

SUPERSKANDAL!
Συνελήφθη στην Ιταλία ο Έντι Τσούτσι, γιος του υπουργού Εσωτερικών της οικογένειας Μπλέντι Τσούτσι, ως μέλος της μαφίας που διακινούσε ναρκωτικά και ασθενείς! Εργάστηκε στην KLGJ! Δυνατή παρέμβαση για την αποφυλάκισή του! Μαφία και μόνο μαφία! sb

Στη συνέχεια δημοσιεύει το μήνυμα-καταγγελία πολίτη.



Γεια σου γιατρέ.
Έχω μερικά σημαντικά έγγραφα που σας στέλνω. Πρόκειται για μέτρο ασφαλείας του ιταλικού δικαστηρίου όπου ο γιος του Blendi Çuçi, Endi Çuçi εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο αλβανικών φαρμάκων και ασθενών για να αποκτήσει πλαστές κάρτες υγείας στην Ιταλία την εποχή του Covid. Δεν υπάρχουν ΜΜΕ μόνο εμείς. Ένας φίλος μου δημοσιογράφος μου το έδωσε εμπιστευτικά το οποίο έλαβε από έναν Ιταλό δημοσιογράφο. Έχω τα υλικά.

Ακολουθεί το έγγραφο του Δικαστηρίου, το οποίο αναφέρει τον γιο του Blendi Çuçi από τον πρώτο του γάμο με τη Zhaklina Peton, που δημοσιεύτηκε στα ιταλικά.

Επισυνάπτεται ολόκληρο το υλικό, τα μέσα μας που δημοσίευσαν την υπόθεση, αλλά δεν ανέφεραν το όνομα του γιου του Blendi Cuci και τα ιταλικά μέσα. Τα διαπιστευτήρια και η απασχόλησή του στο ΚΔΕ.

Τα ακόλουθα έγγραφα:
1. Μέτρο ασφαλείας Δικαστηρίου Μιλάνου.
2. Ειδήσεις στα ιταλικά ΜΜΕ.

Υποκλοπές στον φάκελο του Δικαστηρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια