Η Ομόνοια Χειμάρρας αποχαιρέτησε την Πρέσβη της Ελλάδας στα Τίρανα

Η Ομόνοια Χειμάρρας αποχαιρέτησε χθες την Πρέσβη της Ελλάδας στα Τιρανα, κυρία Σοφια Φιλιππίδου και την Σύμβουλο της Πρεσβείας, κύρια Βάλια Πενταρβάνη.
Τους εκφράσαμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την προσφορά τους στον Ελληνισμό της Αλβανίας, για την συνεχή παρουσία και αρωγή τους στα εθνικά ζητήματα, στα Ελληνικά σχολεία της ελληνικής εθνικής μειονότητας, αλλά και την τεράστια βοήθεια και μέριμνα που μας παρείχαν ιδίως στα δυο δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για πολλούς παραπάνω τις τιμήσαμε απονέμοντάς τους τιμητικές πλακέτες, ως ένα ελάχιστο δείγμα ευχαριστίας για την προσφορά τους και ως ενθύμιο από την συμπόρευσή μας.
Τα τιμώμενα πρόσωπα, αφού μας μίλησαν για την εμπειρία τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αλβανία, μας αποχαιρέτησαν περιγράφοντας τη θητεία τους και τα όσα αποκόμισαν από αυτή τους την εμπειρία.

Τις αποχαιρετούμε με τις καλύτερες ευχές μας για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία, πιστές στο εθνόσημο και την αγάπη για τον Ελληνισμό.
Εις το επανιδείν.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια