Αλβανία: Την πρόεδρο της Βουλής επισκέφθηκε η Πρέσβης της Ελλάδος

Την Πρέσβη της Ελλάδας, Σοφία Φιλιππίδου, υποδέχθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής της Αλβανίας, Λιντίτα Νικόλα, με αφορμή το τέλος της θητείας της στην Αλβανία.

Η Νικόλα εκτίμησε τη συμβολή της Πρέσβειρας Φιλιππίδου στην προώθηση των διμερών σχέσεων και της εντατικής κοινοβουλευτικής συνεργασίας.
«Η Ελλάδα είναι πολύτιμος γείτονας και φίλος της Αλβανίας, σημαντικός οικονομικός, εμπορικός και επενδυτικός εταίρος, στενός εταίρος στο ΝΑΤΟ και σταθερός υποστηρικτής του ευρωπαϊκού μας ταξιδιού. που επεκτείνεται και ενισχύεται. Η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία και οι Αλβανοί μετανάστες στην Ελλάδα είναι σημαντικές γέφυρες που συνδέουν και ενισχύουν τη φιλία των δύο χωρών μας και των δύο λαών μας», τόνισε η Νικόλα.

Από την πλευρά της, η Πρέσβης Σοφία Φιλιππίδου ευχαρίστησε την Πρόεδρο Νικόλα για την εκτίμηση της προσφοράς της καθώς και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και υπογράμμισε ότι ήταν τιμή της να υπηρετήσει στην Αλβανία, να συνεργαστεί με τη Συνέλευση και τη συμβολή της στην ενίσχυση της συνεργασίας και της φιλίας που θα ακολουθήσουν οι δύο χώρες.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια