Τον Ηλία Καλυβιώτη ανακήρυξε υποψήφιο δήμαρχο Φοινίκης το ΜΕΓΚΑ

Ανατροπή υπήρξε στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον (MEGA), αναφορικά με τον υποψήφιο δήμαρχο Φοινίκης.
Στην σημερινή σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος στη Λιβαδειά, μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του επέλεξε ως υποψήφιο δήμαρχο Φοινίκης τον Ηλία Καλυβιώτη κι όχι τον νυν δήμαρχο και πρόεδρο του Κόμματος, Χρήστο Κίτσιο.

Προφανώς, μιλάμε για ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα, αλλά και στον δήμο Φοινίκης. Είναι μια ευθεία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του νυν δημάρχου και προέδρου του κόμματος.
Από την πλευρά του, ο κύριος Κίτσος, ζήτησε να οδηγηθεί η διαδικασία σε επαναληπτική ψηφοφορία μεταξύ των δυο πρώτων, εφόσον δεν κατάφερε κανείς να κερδίσει το 50% των ψήφων.

Για την ιστορία, στην ψηφοφορία των μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΕΜΜ, ο κύριος Καλυβιώτης έλαβε 12 ψήφους, ο κύριος Κίτσος 11 και ακολούθησε στην τρίτη θέση ο Ρωμαίος Τσάκουλης με 7 ψήφους.

Να θυμίσουμε ότι στη σύσκεψη του Σαββάτου 28.01.2023 το προεδρείο του  Κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» αποφάσισε να διεξάγει γενικές εκλογές του φορέα ένα μήνα μετά τις δημοτικές εκλογές της 14ης Μαιου 2023.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια