Είναι το bitcoin καλή επένδυση;

Σε αυτό το βίντεο εξηγούμε με πολύ απλό τρόπο τι είναι το bitcoin, τι είναι η τεχνολογία blockchain στην οποία βασίζεται, για ποιο λόγο γίνεται τόσος θόρυβος γύρω από τα κρυπτονομίσματα,. Παρουσιάζουμε τα (πολλά) θετικά τους αλλά και τα άλλα τόσα σημαντικά προβλήματα που έχουν. Στο τέλος του βίντεο θα είστε σε θέση να αποφασίσετε αν το bitcoin είναι καλή τοποθέτηση για εσάς ή όχι.

Το βίντεο είναι γνωσιακού και ενημερωτικού χαρακτήρα. Τα λεγόμενα του ομιλητή δεν αποτελούν επενδυτική εισήγηση ή χρηματοοικονομική συμβουλή.
Το βίντεο του @PCSteps.gr που εξηγεί το bitcoin από τεχνικής πλευράς:
https://youtu.be/zsp997R75Ww

Έρευνα – παραγωγή – παρουσίαση: Κοσμάς Μαρινάκης, Ph.D.
Ο Κοσμάς Μαρινάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής (Senior Lecturer) Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σιγκαπούρης (Singapore Management University). Έχει εργαστεί σε καθηγητικές και ερευνητικές θέσεις σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κύπρου. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες στο αντικείμενο της Οικονομικής της Βιομηχανικής Οργάνωσης σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Διδάσκει οικονομικά από το 2003 σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια