Συκοφαντική επίθεση Balla σε Μπελέρη

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ταουλάντ Μπάλα, σε δηλώσεις του στα αλβανικά ΜΜΕ ανέφερε ότι ο υποψήφιος του ΚΕΑΔ - ΟΜΟΝΟΙΑ, Φρέντης Μπελέρης, για τον δήμο Χιμάρας είναι πρόσωπο που έχει καταδικαστεί με δικαστική απόφαση για το επεισόδιο της Επισκοπής.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χιμάρας Φρέντης Μπελέρης, μετά την συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπό του από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ταουλάντ Μπάλα από το Φιέρι, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ορισμένα μεμονωμένα αλλά επιφανή στελέχη του σοσιαλιστικού κόμματος επιχειρούν για άλλη μία φορά να με συκοφαντήσουν. Χαρακτηριστική και κορυφαία η δήλωση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας Ταουλάντ Μπάλα από το Φερρι την 25ης Φεβρουαρίου 2023, ο οποίος στο πλαίσιο της συνηθισμένης επίθεσης του στον Σαλί Μπερίσα, με παρουσίασε ως « kandiduar nje prej personave te denuar me vendim gjykate per masakren e Peshkepise» ενώ γνωρίζει, όπως και όλοι, ότι έχω αθωωθεί πανηγυρικά από την αλβανική δικαιοσύνη, από το Ανώτατο Δικαστήριο, μετά από πολυετή έρευνα και δικαστική εξέταση, ενώ ο κύριος Μπάλα έχει ήδη καταδικαστεί για στο παρελθόν για συκοφαντική δυσφήμιση και με απόφαση δικαστηρίου είναι επίσημα συκοφάντης.
Γι’ αυτή την συκοφαντική επίθεση, η οποία ξεπερνά κάθε όριο ηθικής και λογικής και είναι πολιτικά και ηθικά ανελέητη και απεχθής, θα υποβάλω άμεσα μηνυτήριο αναφορά, ώστε ο συκοφάντης να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Όμως θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσους τώρα ή στο μέλλον επιχειρούν να μετατρέψουν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Δήμαρχου Χιμάρας σε αγώνα λάσπης, συκοφαντίας και διχασμού.
Κυρίως σε αυτούς που μπροστά στην φθορά και την αποτυχία του επί 12 χρόνια απερχόμενου Δημάρχου επιχειρούν με συκοφαντίες και διχασμούς να αποφύγουν ή καλύτερα να δικαιολογήσουν την επερχόμενη ήττα τους.

Την 14η Μαΐου στην Χιμάρα δεν εκλέγουμε Πρωθυπουργό, αλλά Δήμαρχο Χιμάρας και κανείς δεν μπορεί να μας διχάσει με συκοφαντίες ή αχρείαστους διχασμούς.
Την 14η Μαΐου 2023 οι πολίτες του Δήμου Χιμάρας θα κρίνουν το έργο και τις ημέρες της δωδεκαετούς θητείας του σημερινού Δημάρχου. Θα επιλέξουν ποιος από τους δύο υποψηφίους είναι ικανός για να διοικήσει το Δήμο με γνώμονα το κοινό καλό.
Ποιος από τους δύο είναι φερέγγυος και ικανός να εξασφαλίσει σε όλους τους πολίτες δικαιοσύνη και αξιοπρεπή καθημερινότητα.

Στην Χιμάρα την Κυριακή των Εκλογών το ημερολόγιο θα γράφει 14 Μαΐου 2023, και γνωρίζουμε όλοι ότι χρειάζεται μόνον μια ημέρα για να τα αλλάξουμε όλα προς το καλύτερο, για να επιδιώξουμε και να πετύχουμε το 2030 μια Αλβανία Ευρωπαϊκή και μια Χιμάρα ανεπτυγμένη με χαρούμενους και ευημερούντες πολίτες
».

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια