Συνεχίζει να καθυστερεί ο επίδομα στους συνταξιούχους η κυβέρνηση Ράμα

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, βρέθηκε σήμερα στο Ελμπασάν για την Ημέρα του Καλοκαιριού. Σε δηλώσεις, ο Ράμα αναφέρθηκε στην υποσχεθείσα έκτακτη ενίσχυση για τους συνταξιούχους, για την οποία η υπουργός Οικονομικών Ντελίνα Ιμπραΐμαϊ αρνήθηκε ότι έχει προγραμματιστεί να καταβληθεί.

Ο Ράμα είπε ότι δεν ξέχασε το μπόνους που υποσχέθηκε. Και αυτή η υπόσχεση του Ράμα έρχεται ακριβώς την ώρα που σε λίγες εβδομάδες ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 14ης Μαΐου.
Ενώ τη διαψεύδει τη μια και την υπόσχεται ξανά την άλλη, η κυβέρνηση συνεχίζει να καθυστερεί το υποσχόμενο επίδομα για τους συνταξιούχους.

«Χαίρομαι που στο κατώφλι της φετινής σεζόν έχουμε κάποια καλά νέα για όσους εργάζονται και πιστεύουν στη δουλειά. Ξεκινώντας από τον κατώτατο μισθό που ξεπερνά όλα τα εκλογικά προγράμματα όλων των κομμάτων για αυτή τη θητεία και πέρα ​​από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, είναι δυνατόν σήμερα να ανέβει στα 40.000 ΛΕΚ. Η εφαρμογή ξεκινά από τον Απρίλιο για όλες τις εταιρείες, στο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Έχουμε επίσης έτοιμο το σχέδιο νόμου για να κρατήσουμε την υπόσχεση ότι δεν θα υπάρχει πλέον φόρος εισοδήματος για όσους λαμβάνουν μισθό έως 50.000 ΛΕΚ. Θέλω να πω στους συνταξιούχους ότι πέρα ​​από όλες τις καθημερινές φήμες της πολιτικής και των ΜΜΕ: δεν έχουμε ξεχάσει την υπόσχεση να μοιράσουμε άλλη μια ειδική στήριξη», είπε ο Ράμα.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια