Οι Σοσιαλιστές αγοράζουν ψήφους στους Αγίους Σαράντα

Καθώς απέχουμε 4 μέρες από τις εκλογές της 14ης Μαΐου, πληθαίνουν οι καταγγελίες του συνασπισμού «Μαζί Νικάμε » για το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα.

Η εκπρόσωπος του συνασπισμού «Μαζί Νικάμε» για το παράρτημα των Αγίων Σαράντα, Manjola Nikoll, κάλεσε τον ΣΠΑΚ και τους θεσμούς να αντιδράσουν και να λάβουν μέτρα, καθώς σε αυτή την πόλη το ΣΚ ασκεί πίεση στους ψηφοφόρους, αλλά και αγοράζει ψήφους με αντάλλαγμα χρήματα.

«Αγαπητοί πολίτες! Είμαι μπροστά σας σήμερα σε αυτή τη δημόσια εμφάνιση, για να κάνω το τελευταίο κάλεσμα προς τα όργανα επιβολής του νόμου, το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Σαράντα, την Εισαγγελία του Περιφερειακού Δικαστηρίου Αγίων Σαράντα, την Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών και κυρίως τον ΣΠΑΚ. Γυρίστε τα μάτια σας επειγόντως στους Αγίους Σαράντα!
Οι Άγιοι Σαράντα και τα Εξαμίλια βιώνουν πλέον τις πιο τρομερές ώρες των τελευταίων 33 ετών. Ποτέ άλλοτε αυτή η πόλη δεν συγκέντρωσε τόσες πολλές εγκληματικές ομάδες που εκβιάζουν εκατοντάδες πολίτες με τον τρόμο της αγοράς ψήφων. Ποτέ άλλοτε αυτή η πόλη δεν έχει δει πώς ολόκληρο το κράτος έχει παραδοθεί στο έγκλημα και στην ολιγαρχία που προσπαθεί να καταβροχθίσει κάθε εκατοστό της δημόσιας γης και προχωρά προς τα σπίτια μας προσπαθώντας να καταλάβει τον Δήμο Αγίων Σαράντα για να νομιμοποιήσει αυτό που ακόμη και η αριστερά -τα ΜΜΕ την έχουν χαρακτηρίσει «Σφαγή περιουσιών στους Αγίους Σαράντα».

Κάνω το τελευταίο δημόσιο κάλεσμα προς τους ηγέτες του Σοσιαλιστικού Κόμματος στους Αγίους Σαράντα. Είστε γιοι και κόρες αυτής της πόλης, είστε γιοι και κόρες από οικογένειες που έχουν ρίξει ιδρώτα και αίμα για αυτήν την πόλη. Μαζί μεγαλώσαμε, μαζί μορφωθήκαμε, μαζί ονειρευτήκαμε. Μείνε και μην πουλάς, σκέψου τις οικογένειές σου και τα παιδιά σου, σκέψου τους Αγίους Σαράντα και τα Εξαμίλια μας, μην τους υπηρετείς την εγκληματικότητα. Πες τους STOP σήμερα!

Αφαιρέστε από το πεδίο τους ανθρώπους που προσφέρουν χρήματα σε αντάλλαγμα ψήφου! Αφαιρέστε από το πεδίο τα άτομα που συλλέγουν ταυτότητες.

Ειλικρινής και εργατική σοσιαλίστρια, διανοούμενη, δασκάλα, διοικητική υπάλληλος, ιδρωμένη και χωρίς ναρκωτικά επιχειρηματίας. Δεν πρόκειται για κούρσα μεταξύ του Δημοκρατικού Κόμματος και του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Ίσως ήταν στην αρχή, αλλά τώρα δεν είναι. Αυτή είναι η ιστορική κούρσα 33 ετών μετάβασης μεταξύ καλού και κακού, μεταξύ σωστού και λάθους, μεταξύ ολιγαρχίας και απλών και εργαζομένων, μεταξύ εγκλήματος και ειρήνης.
Πολίτες, οδεύουμε προς τη Νίκη, αυτό το νιώθουμε παντού στις συνομιλίες μας μαζί σας. Ξέρουμε ότι είστε μαζί μας, ξέρουμε ότι αγαπάτε την αλλαγή. Ξέρουμε ότι αγαπάτε πολύ τους Αγίους Σαράντα και τα Εξαμίλια
Στις 14 Μαΐου θα νικήσουμε όλοι μαζί, θα το κάνουμε για τα παιδιά μας, για το μέλλον μας. Εχε πίστη!» , δηλώνει η Manjola Nikoll.

Διαβάστε ακόμη


Σχόλια