Καταχρήσεις και κλοπές δισεκατομμυρίων από την Δημοτική Αρχή Χιμάρας (doc)

Αναλυτικά στοιχεία για τις κλοπές και τις καταχρήσεις δισεκατομμυρίων του Δήμου Χιμάρας, παρουσιάζει η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας.

Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές, ψηφοφόροι!

Από σήμερα και στη συνέχεια, μέσω αυτής της σελίδας θα δημοσιεύουμε αναλυτικά τις κλοπές και τις καταχρήσεις δισεκατομμυρίων λεκ του Δήμου Χιμάρας, που στην πραγματικότητα είναι δικά σας λεφτά ως κάτοικοι και φορολογούμενοι του Δήμου. Αφού οι ηττημένοι παίζουν το ρόλο του νικητή, οι κλέφτες των τίμιων και οι βρωμιάρηδες παριστάνουν το κεχριμπάρι, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τη διαφάνεια που δεν κάνει η κυβέρνηση! Η ανθρώπινη δικαιοσύνη και η θεία δικαιοσύνη δεν θα αργήσουν.

Ξεκινάμε από την τελευταία αναφορά της Ανώτατης Ελεγκτικής Αρχής, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η κατάχρηση των δημοσίων εσόδων από τους κλέφτες. Σε κάθε δημοσίευση, δεν θα οπισθοχωρήσουμε από καμία υπόθεση, οικοδομικές άδειες, πουλημένα και απούλητα κτηματόγραφα, αυθαίρετες κατασκευές, άδειες νομιμοποίησης, υ υπόθεση του υδραγωγείου της Χιμάρας και κάθε άλλη κλοπή της περιουσίας της Χιμάρας και των Χιμαρειωτών.

Nα καταλάβουν οι αγράμματοι, να μην ξεχάσουν οι έξυπνοι, να δουν οι τυφλοί!
Να διαβάσει και ο πρωθυπουργός γιατί ίσως δεν τα ξέρει...!

Ι-Διαγωνισμός με αντικείμενο: «Συντήρηση σχολείων», με τα εξής στοιχεία: Ανάπτυξη Διαδικασίας Προμήθειας με αντικείμενο: Συντήρηση Σχολείων.

4. Επιτροπή Αξιολόγησης Προσφορών, Διάταξη αρ. 43, από 30.08.2019 – 1. Arqilea Bollano Πρόεδρος - (Διευθυντής Υπηρεσιών) 2. B.R. – Μέλος, 3. Κ.Κ. – Οικονομολόγος, 3. O.V. - Δικηγόρος

Είδος Διαδικασίας Προμήθειας: Αίτηση πρότασης 5. Οριακή Αξία (χωρίς ΦΠΑ) 4.133.768 Λεκ. 6. Νικητήρια προσφορά (χωρίς ΦΠΑ) 3.590.740 Λεκ). 7. Διαφορά με την Οριακή Αξία (χωρίς ΦΠΑ) 543.028 Λεκ. Οικονομικοί Φορείς: α) Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό ΟΦ, β) Αποκλείστηκαν 2 ΟΦ, γ) Προκρίθηκε 1 ΟΦ, στ) Ανακηρύχθηκε Νικητής ο ΟΦ "J" ΕΠΕ.

Συμπέρασμα της ΑΕΑ: Για τη συγκεκριμένη διαδικασία προμήθειας έχουν τεθεί κριτήρια που δεν είναι σύμφωνα με τη φύση και τον όγκο της σύμβασης. Για τη σύνταξη απαιτήσεων προσόντων που δεν είναι σύμφωνα με το άρθρο 26, στοιχείο 5 της ΑΥΣ αριθ. 914, ημερομηνίας 24.12.2014 «Περί κανόνων Δημόσιας Προμήθειας» σύμφωνα με την οποία: «Οι ειδικές απαιτήσεις προσόντων πρέπει να περιλαμβάνουν όλα τα συγκεκριμένα κριτήρια σύμφωνα με το άρθρο 46 του ΝΔΠ. Τα κριτήρια πρέπει να είναι σε αναλογία και στενά συνδεδεμένα με την ικανότητα υλοποίησης, τη φύση και την αξία της σύμβασης» και επιβαρύνεται με ευθύνη η ΜΣΔΔ που απαρτίζεται από τους Ε.Μ., Κ.Κ. και O.V. καθώς και ο επικεφαλής της Αναθέτουσας Αρχής, Jorgo Goro, με την ιδιότητα του Εγκρίνων.

Ο διαγωνισμός έγινε μόνο με τέτοιους όρους για να κερδίσει μόνο η εταιρεία ΟΦ!!

Γιώργο, σου θυμίζει κάτι;



Διαβάστε ακόμη






Σχόλια