Απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος στη Δερβιτσάνη (?)

Η αλβανική αστυνομία πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως το απόγευμα τις 8ης Φεβρουαρίου, στο κεφαλοχώρι της Δρόπολης και του Ελληνισμού στην Αλβανία, την Δερβιτσάνη, βρέθηκε ποσότητα εκρηκτικής ύλης. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονταν πως γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη δίωξη του κατόχου, καθώς και για τη διαλεύκανση των συνθηκών της υπόθεσης και ότι τα διαδικαστικά υλικά διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αργυροκάστρου για τα περαιτέρω.

Η στήλη του “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Εξωφρενικών” της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ επανέρχεται στο θέμα και μιλά για επιχείρηση τρομοκράτησης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. 
Όπως αναφέρεται μια παράξενη ιστορία σημειώθηκε στη Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό έπειτα από καταγγελία κατοίκου του χωριού της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, βρέθηκε εκρηκτική ύλη τοποθετημένη στην πλατεία, εκεί που βρίσκεται το άγαλμα του ήρωα Βασίλη Σαχίνη, ενώ στην ίδια πλατεία έχει τοποθετηθεί και ο ανδριάντας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τα αποκαλυπτήρια της οποίας έγιναν από τον ίδιο τον Έντι Ράμα. Οι πληροφορίες λένε ότι στόχος ήταν ο ανδριάντας του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα του πού μπορεί να οδηγήσει ο ανθελληνισμός που καλλιεργείται από το καθεστώς Ράμα. Και, φυσικά, όλα αυτά αποσκοπούν και στην τρομοκράτηση του ίδιου του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Διαβάστε ακόμη


Σχόλια