Μπερίσα: Η δικαστής του Μπελέρη απεδείχθη πλαστογράφος

Η Irena Shpata -Gjoka , η δικαστής που δικάζει την υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου της Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη, καθώς και του επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, αποκαλύφθηκε σήμερα ότι καταδικάστηκε στην Ελλάδα για πλαστογραφία εγγράφων.
Ο επικεφαλής του ΔΚ, Σαλί Μπερίσα, σχολίασε το γεγονός, χαρακτηρίζοντας την δικαστή συκοφάντη πλαστογράφο. Επίσης, ο Μπερίσα επεσήμανε την αντίδραση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, λέγοντας ότι προστάτεψε την δικαστή με εντολή Ράμα.

Μπερίσα: Σήμερα, ο Έντι Ράμα διέταξε έναν συκοφαντη ψεύτικο δικαστή, έναν άνθρωπο χωρίς νόμο, χωρίς νομικά ήθη, έναν συνηθισμένο, επαίσχυντο απατεώνα, να αναβάλει τη διαδικασία, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία.

Είναι απλώς μια ατέρμονη πολιτική διαδικασία.
Μια ολοκληρωμένη εξωνομική διαδικασία.
Μια εντελώς αντισυνταγματική διαδικασία.

Και μετά τη δημοσίευση σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας, επίσημων εγγράφων, στα οποία αποδεικνύεται ότι η Irena με τρία επώνυμα, καταδικάστηκε από το Εφετείο του γειτονικού κράτους, ως πλαστογράφος, μόλις πριν από λίγες ώρες, από το γραφείο του Έντι Ράμα θα πήγαινε στο KLJJ, την αντίδραση στην οποία υπερασπίστηκε έναν συκοφάντη πλαστογράφο.

Ντροπή ως άνθρωπος, ντροπή δικαστής.
Φανταστείτε ποιος είναι ο επικεφαλής του Ειδικού Δικαστηρίου της Αλβανίας.
Ένας καταδικασμένος πλαστογράφος, ένας παραβάτης.

Φανταστείτε ποιος είναι ο πρόεδρος του KLJ, μια αποκρουστική μαριονέτα, που αντί να σταθεί στα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Irena με τρία επώνυμα έχει απατήσει, έκρυψε το έγκλημα και ότι πρέπει αμέσως να προσφύγει στη δικαιοσύνη, διαβάζει ο δικηγόρος των γραφείων του Έντι Ράμα.

Αυτό είναι ένα παράνομο σύστημα, ένα σύστημα που έχει μόνο μία αποστολή, να προστατεύει τα εγκλήματα του Έντι Ράμα.
Για την προστασία της εγκληματικής εξουσίας του Έντι Ράμα.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια