Μπερίσα: Ο Γιώργος Γκόρος είναι το θύμα της Όλτα Τζάτσκα

Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, σχολίασε τη σύλληψη του εν ενεργεία δημάρχου Χιμάρας, Γιώργου Γκόρου.
Μιλώντας από τη συγκέντρωση πολιτών, ο Μπερίσα είπε ότι η σύλληψή του είναι θυσία για την πρώην ΥΠΕΞ και βουλεύτριας του ΣΚ Olta Xhaçka.
Από το παράθυρο του διαμερίσματός του, ο Μπερίσα είπε ότι λόγω των συμπεριφορών του, ο Ράμα έχει σηκώσει ένα δυσμενές κύμα για τους Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα.

Μπερίσα: Ο Έντι Ράμα διέταξε τη φυλάκιση του Γιώργου Γκόρου.
Σας λέω, δεν υπάρχει μέρος της «Αναγέννησης» που να μην κλέβει, αλλά ο Γιώργος Γκόρος είναι θύμα της Olta Xhaçka, γιατί ο Γκόρς δεν έκανε τίποτα άλλο από το να κατοχυρώσει την πλαστογραφημένη γη στο συζύγο της Olta Xhaçka.

Ο Έντι Ράμα κρατά την Όλτα στη βουλή.
Όπως είναι φυσικό, είναι μέτοχος στη στρατηγική επένδυση του συζύγου της και της ίδιας.
Και για αυτό μας πείθει το γεγονός πως συνέλαβε τον Γκόρο επειδή κατέγραψε τα ακίνητά της.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες!
Ο Έντι Ράμα χρησιμοποιεί τη δικαιοσύνη αποκλειστικά για τα προσωπικά του συμφέροντα, καταστρέφει τις σχέσεις με μια γειτονική χώρα στην οποία ζουν περίπου 1 εκατομμύριο Αλβανοί, ενταγμένοι, που έχουν χτίσει τη ζωή και τα όνειρά τους.
Τώρα, λόγω των απάνθρωπων, αντισυνταγματικών, αντιευρωπαϊκών στάσεων του, σηκώνει δυσμενές κύμα για τους μετανάστες μας.

Φίλοι μου!
Για άλλη μια φορά, σας τονίζω, το θέμα Μπελέρι είναι πρώτα απ' όλα θέμα των Αλβανών, γιατί εδώ δεν γίνονται σεβαστές οι οικουμενικές αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Γιατί εδώ δεν γίνεται σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας.
Γιατί εδώ γίνεται σεβαστή η χειραγώγηση των γεγονότων, γιατί εδώ τιμωρείται μόνο για να συγκαλύψει τα τερατώδη και μαφιόζικα εγκλήματα που έχουν διαπράξει ο Έντι Ράμα και η φυλή του στα εδάφη των Χιμαριώτων, πουλώντας τις ακτές της θάλασσας.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια