Κάνε περήφανο τον λαό σου πρωθυπουργέ!


ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ» 16-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008, ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ Π. ΛΕΖΟΥ.
(Τηλέμαχος Λαχανάς)

(Διευκρινίζω ότι το παρακάτω άρθρο ίσως πάσχει από σύνταξη, αλλά το παρουσιάζω ως τότε, ώστε ο αναγνώστης να διακρίνει την διαφορά του, σε σύγκριση με το σήμερα. Ως προς την παραπάνω ταυτότητα διευκρινίζω ότι είχα γίνει μεν μέλος της Ν. Δημοκρατίας, αλλά μέχρι που η Ν. Δημοκρατία αφαίρεσε το επίδομα και του δεύτερου υπερήλικα. Μετά ως Επιτροπή υπερήλικων ανασφάλιστων, αρχίσαμε να διεκδικούμε).

ΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ !
(αναφέρομαι στον άλλοτε πρωθυπουργό κ. Καραμανλή).

Εύκολο είναι να κυβερνήσεις, επικαλούμενος την εντολή του λαού, αν και το 42% δεν είναι εντολή της πλειοψηφίας! Το δύσκολο είναι να πείσεις, ότι αυτό που κάνεις είναι προς όφελος του. Και για να πείσεις, πρώτα πρέπει να πείσεις τον κρατικό μηχανισμό, ξεκινώντας από τους υπουργούς, ώστε να είναι ευγνώμονες και υπηρέτες αυτού του λαού, ώστε να δουλέψουν ακούραστα για το καλό του, για το καλό της Ελλάδας!

Ο λαός κάθε τόσο κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο. Αν νομιμοποιηθούν και οι μετανάστες, θα έχεις στο πεζοδρόμιο διπλάσιο αριθμό, γιατί αυτούς ήδη τους αγκάλιασε η αντιπολίτευση, που σας κυνηγάει καταπόδι.
Τα Μ.Μ.Ε. σας βομβαρδίζουν ανελέητα. Και η αλήθεια να λέγεται, οι συμπεριφορές κάποιων που διαλέξατε για συνεργάτες και τους παίρνετε υπό προστασία, δίνουν και τα επιχειρήματα.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, ότι το 42% τώρα κατέβηκε στο 28% και η εικόνα σας φθείρεται. Δεν αρκεί το να συγκρίνεστε με την φθορά του ΠΑΣΟΚ, όπου εκπροσωπεί την αρχή του κακού, ούτε να περιμένετε να αλλάξει η εικόνα, με τον τρόπο που η παράταξή σας αντιπαρατίθεται στα παράθυρα των καναλιών ή στην βουλή. Στην καθημερινότητα του Έλληνα δεν αλλάζει τίποτε, μάλλον οι ταχυδακτυλουργοί, όσο παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο, τον προκαλούν!
Η ανεργία είναι γεγονός, η ακρίβεια καλπάζει, οι μισθοί και οι συντάξεις συστέλλονται, τα σκάνδαλα αλληλό-διαδέχονται, η τρομοκρατία και η ανασφάλεια των πολιτών οργιάζουν, τα ναρκωτικά και η πορνεία ανθίζουν, οι υποχωρήσεις στα εθνικά ροκανίζουν τα κόκαλα της Ελλάδας, η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, αν και την ωραιοποιείτε, πονάει και θα πονέσει πολύ. Και να ήταν μόνον αυτά !

Η σκιά της παγκοσμιοποίησης απλώνει όλο και περισσότερο τα πλοκάμια της. Οι «πληρωμένοι» διαμορφωτές της κοινής γνώμης, βήμα-βήμα προετοιμάζουν το έδαφος για το μεγάλο πείραμα της μετάλλαξης του Έλληνα, η νέα γενιά, η οποία είχε τον δυναμισμό να αντισταθεί, ξεγυμνώθηκε από την διαπαιδαγώγηση περί ιστορίας και πολιτισμού, περί παράδοσης και ιδανικών, περί οικογένειας και πατρίδας. Νέο της καταφύγιο η πορνεία, τα ναρκωτικά, το ξενύχτι και το σεξ, οι διάφοροι τρόποι χωρίς να δουλέψει να βγάλει χρήματα. Οι Έλληνες μετατράπηκαν σε τεμπέληδες και καλοφαγάδες, παραχώρησαν στους μετανάστες όλες τις χειρονακτικές εργασίες, οπότε οι μετανάστες σιγά-σιγά εισχωρούν σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της οικονομίας, και περίμενε!
Οι δεσμοί περί οικογένειας διαλύονται και οι μετανάστες εισέβαλαν στο σύνολο των ελληνικών οικογενειών. Αν κάποτε ο Άγιο-Κοσμάς ο Αιτωλός ζητούσε από τις Ελληνίδες να μην τίθενται στην υπηρεσία τούρκικων οικογενειών, για να απέφευγαν καταστάσεις μοιχείας, σήμερα αυτό το φαινόμενο είναι υπαρκτό και για τα δύο φύλα.

Η εκκλησία, στην οποία ο Έλληνας οφείλει την ανεξαρτησία του, σφυροκοπείται από παντού, το ίδιο η ιστορία και ο πολιτισμός, επιδιώκεται το κράτος να γίνει ξέφραγο μαντρί, με την πειθώ ότι ο γείτονας θα ημερέψει, θα εκπολιτιστεί, θα εξελληνιστεί, (δήθεν) ο Έλληνας δεν γεννιέται αλλά γίνεται. Όσο έγιναν Έλληνες και οι Μουσουλμάνοι της Θράκης, οι του Ουράνιου Τόξου της Φλώρινας, οι Τσάμηδες τους οποίους κάποιοι τους θέλουν Έλληνες εξισλαμισμένους, όσο γίναμε και εμείς Αλβανοί ή οι Κωνσταντινοπολίτες Τούρκοι.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Τώρα δεν μιλάτε για επανίδρυση του κράτους, αλλά για μεταρρυθμίσεις που, όπως λέτε, δεν υπολογίζετε ούτε το πολιτικό κόστος. Την παράταξη όμως, τους οπαδούς που σας ανανέωσαν την εντολή, δεν τους υπολογίζετε; Ρισκάρετε και το πολιτικό κόστος τους;
Αν πιστεύετε σε αυτά που υποσχεθήκατε στον ελληνικό λαό, αν ήρθατε στην κυβέρνηση για να του επιστρέψετε την περηφάνια που του αφαιρείται λίγο-λίγο, μην ψάχνετε για νέα μοντέλα διακυβέρνησης, όπως υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ!

Ψάξτε για συνεργάτες έντιμους, για τίμιους και ικανούς, που να γνωρίζουν τα προβλήματα και την λύση τους. Ψάξτε για άφθαρτους και εργατικούς που πρώτο τους μέλημα να ξεβρομίσουν το σάπιο που πέρασε και στην νέα γενιά ως αντίληψη, την διαφθορά που κυριαρχεί σε κάθε τομέα της κρατικής δομής.
Αρχίστε από πάνω προς τα κάτω, από τα ψηλά προς τα χαμηλά ρετιρέ ή μάλλον από τους νόμους που ευνοούν τα ρετιρέ, και θα δείτε πως θα σας αγκαλιάσει ο λαός, πως θα συμμορφωθεί και θ’ αλλάξει προς θετικό η αντιπολίτευση, θα δείτε πως θα αδειάσουν τα πεζοδρόμια.

(Ίσως το άρθρο να ήταν η αιτία που η σύνταξη της εφημερίδας άλλαξε στάση απέναντί μου, μέχρι σημείο που αισθάνθηκα ότι έπρεπε να απομακρυνθώ, αν και ο εκδότης δεν στους λογαριασμούς ήταν συνεπής, που σημαίνει σεβασμός προς εμένα και την προσφορά μου).

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια