Ποδοσφαιριστής της Αλβανίας φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά των Βορειομακεδόνων (vid)

Δεν σταματούν τα παρατράγουδα της αλβανικής παρουσίας στα τελικά του Euro 2024.
Χαμός επικρατεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τον Μιρλίντ Ντάκου ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης Κροατία - Αλβανία συμμετείχε στα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της χώρας του κατά της Βόρειας Μακεδονίας.
Νέα «μπλεξίματα» αναμένεται αν έχει η Αλβανία με την UEFA λόγω των φιλάθλων της. Μετά το πρόστιμο που δέχτηκε η αλβανική ομοσπονδία από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, απειλείται και πάλι, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της στο μεγάλο παιχνίδι με την Κροατία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EURO 2024.

Τόσο οι Αλβανοί, όσο και οι Κροάτες, φώναζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα υβριστικά συνθήματα κατά της Σερβίας, με την UEFA να εξετάζει ήδη τις τιμωρίες που θα επιβάλει στις δύο χώρες. Με «βαριά καμπάνα» ωστόσο κινδυνεύει και ο ποδοσφαιριστής της Αλβανίας, Μιρλίντ Ντάκου.
Ο σέντερ φορ της ομάδας του Σιλβίνιο που πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, συμμετείχε μετά το τελικό σφύριγμα σε υβριστικά συνθήματα των Αλβανών κατά της Βόρειας Μακεδονίας. Ο Ντάκου πήρε την ντουντούκα στα χέρια του και έδωσε το σύνθημα, με τους οπαδούς της Αλβανίας να φωνάζουν στη συνέχεια «γ@μw τους Βορειομακεδόνες».

Η UEFA αναμένεται φυσικά να εξετάσει το βίντεο, με τον Ντάκου να κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία, με τη συμμετοχή του παράλληλα απέναντι στην Ισπανία να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
 
Διαβάστε ακόμη 

Σχόλια