Έναρξη σχολικής χρονιάς στο Δήμο Δρόπολης

Περιοδεία στα Ενιαία Σχολεία Δερβιτσανης και Βουλιαρατίου πραγματοποίησαν σήμερα ο Δήμαρχος Δροπολης, Δημήτρης Τόλης, και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, στο Ενιαίο Σχολείο Δερβιτσανης, βρέθηκε από τις πρωινές ώρες ο Δήμαρχος, Δημήτρης Τόλης, ο οποίος συνοδεύονταν από τη Βουλευτή της Περιφέρειας Αργυροκάστρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Άρτεμις Μάλλιου, καθώς και από τον Αντιδήμαρχο, Παναγιώτη Δευτο .

👉Τη Δρόπολη επισκέφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας της Αλβανίας

Αφού ευχήθηκαν κι από κοντά " Καλές επιτυχίες!" στη Διευθύντρια του Σχολείου,  Μαρινέλλα Λίτση, αντάλλαξαν απόψεις για τη διευθέτηση της κάθε λεπτομέρειας, όσον αφορά την πορεία της σχολικής σεζόν.

Παράλληλα, ο κύριος Τόλης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τη Διευθύντρια του Ενιαίου Σχολείου Βουλιαρατιου, Νατάσα Κουτσού, στην οποία ευχήθηκε για μια σχολική χρονιά γεμάτη πρόοδο και υγεία.
Ταυτόχρονα, στο Ενιαίο Σχολείο Βουλιαρατιου βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Δευτος, μαζί με το Διαχειριστή Άνω Δρόπολης, Θανάση Κουρεμένο, οι οποίοι συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με τη Διευθύντρια, Νατάσα Κουτσού, και το διδακτικό προσωπικό.

Σχόλια