Μπάσα: "Ράμα και Λέσαϊ υπεύθυνοι για τη δολοφονία του 25χρονου"

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Lulzim Basha αντέδρασε σχετικά με το σοβαρό γεγονός, όπου ο αστυνομικός σκότωσε τον 25χρονο Klodian Rasha. Έθεσε υπεύθυνο τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα και τον υπουργό Εσωτερικών Sander Lleshaj.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης με νέους στην Αυλώνα ο αρχηγός της αντιπολίτευσης είπε ότι οι υπεύθυνοι δεν είναι μόνο αυτοί που πάτησαν τη σκανδάλη, αλλά και αυτοί που επέτρεψαν τη βαρβαρότητα και σκληρότητα στα όργανα της κυβέρνησης.

«Μια βαρβαρότητα και οι υπεύθυνοι δεν είναι απλώς αυτοί που πάτησαν τη σκανδάλη σε έναν αθώο νεαρό άνδρα, 20 μέτρα από την πόρτα του σπιτιού, αλλά εκείνοι που επέτρεψαν βαρβαρότητα και σκληρότητα σε κάθε όργανο της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός, ο υφισταμένος του που θα είχε παραιτηθεί αν είχε ψήγμα αξιοπρέπειας, ή αν ο πρωθυπουργός είχε ψήγμα συμπόνιας, έπρεπε να απολύσει τον γενικό διευθυντή της αστυνομίας, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το κάνει αυτό, γιατί ο εμπνευστής "αυτής της βαρβαρότητας, αυτής της αλαζονείας, αυτής της περιφρόνησης για την αξιοπρέπεια, για την ανθρώπινη ζωή, για τη ζωή των νέων είναι ο ίδιος", δήλωσε ο Μπάσα.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια