Αλβανία: 100 ημέρες πριν τις εκλογές η Αμερικανίδα πρέσβης συναντά τον επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής

Καθώς είμαστε 100 μέρες μακριά από τις αλβανικές κοινοβουλευτικές εκλογές στις 25 Απριλίου, η Πρέσβης Κιμ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής (ΚΕΕ) Ilirjan Celibashi για να εκφράσει την υποστήριξή της για τον κρίσιμο ρόλο της επιτροπής στη διασφάλιση ελεύθερων και δίκαιων εκλογών.

Τόνισε την ανάγκη έγκαιρης και αποτελεσματικής εφαρμογής της βιομετρικής ταυτοποίησης και άλλων απαραίτητων μέτρων. Υπενθυμίζοντας την επιστολή της στις 31 Αυγούστου προς τους ηγέτες των Κόμματων, υπενθύμισε στην ΚΕΕ την ευθύνη της να διασφαλίσει ότι οι υποψήφιοι συμμορφώνονται με τον αλβανικό νόμο.

"Υποστηρίζουμε τις προσπάθειες της ΚΕΕ να διασφαλίσει ελεύθερες και δίκαιες εκλογές στις 25 Απριλίου, εφαρμόζοντας βιομετρική ταυτοποίηση και άλλα απαραίτητα μέτρα, παρέχοντας καθαρούς υποψηφίους, αποτρέποντας την αγορά και χειρισμό ψήφων ", έγραψε ο Κίμ στο twitter.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας, ο Κιμ υπογράμμισε την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για την εκπλήρωση των απαιτήσεων του αλβανικού λαού για μια καθαρότερη πολιτική, ξεκινώντας από καθαρούς πολιτικούς.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια