Ντούλες: Ολοκληρώνουμε τη συμφωνία με το Δημοκρατικό Κόμμα

Στην εκπομπή “Top Talk” της ενημερωτικής ζώνης του τηλεοπτικού σταθμού "Top Channel” ήταν καλεσμένος χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Ένωσης για Ανθρώπινα Δικαιώματα – ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες. Το ενδιαφέρον του δημοσιογράφου αφορούσε στις ζυμώσεις στο χώρος της αντιπολίτευσης με επικεφαλής το Δημοκρατικό Κόμμα όπου εδώ και 6 χρόνια πλέον μετέχει το ΚΕΑΔ αφού προηγήθηκε ρήξη με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα και τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Αναφερόμενος ωστόσο στο τι αναμένει απ’ την συμμαχία με το Δημοκρατικό Κόμμα και τον Λιουλζίμ Μπάσα εάν και εφόσον έρθουν στην εξουσία με τις εκλογές του Απρίλη ο κ. Ντούλες επεσήμανε ότι η συμφωνία που επιδιώκει δεν θα αφορά μόνο τα αριθμητικά δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης αλλά ακριβώς ουσιαστικά προγραμματικά στοιχεία. 

Δεδομένου του Εκλογικού Κώδικα όπως αλαζονικά και χωρίς τις διακομματικές επιβεβλημένες συναινέσεις ψήφισε το Σοσιαλιστικό Κόμμα, ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ ανέφερε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για τα μικρά κόμματα άλλο τόσο με βάση την αρνητική παράδοση της διαχείρισης της ψήφου και χειραγώγησης των αποτελεσμάτων. Για την αντιπολίτευση κατά συνέπεια προέχει ο πραγματισμός ώστε να μπορέσει να φέρει αποτέλεσμα νίκης. Εξ άλλου με το κλίμα που επικρατεί στη χώρα, την εσωτερική πολιτική κατάσταση, την οικονομία, την κοινωνική φτώχεια και εξαθλίωση, η καλύτερη υπηρεσία δεν είναι παρά η αλλαγή κυβέρνησης.

Ως εκ τούτου είπε ότι ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με το ΔΚ, είναι πολύ κοντά σε κάτι τέτοιο και σε λεπτομέρειες όπως που ο ίδιος θα κατέλθει υποψήφιος με πιθανό το σενάριο να εγκαταλείψει την εκλογική περιφέρεια Αυλώνας για την Κορυτσά.

πηγή πληροφοριών: tachydromos.org
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια