Ιντρίζι: Η συμφωνία με το Δημοκρατικό Κόμμα είναι θέμα ημερών

Ο επικεφαλής του PDIU, Σπετιμ Ιντρίζι, δήλωσε ότι η συμφωνία με το Δημοκρατικό Κόμμα είναι θέμα ημερών, καθώς οι συζητήσεις στοχεύουν στην υλοποίηση της.

Προσθέτει ότι οι συμφωνίες για τον σχηματισμό συνασπισμού με το ΔΚ δεν αφορούν την τακτοποίηση υποψηφίων για βουλευτές, αλλά ο στόχος είναι να δημιουργηθεί συνέργεια και εμπιστοσύνη.

Όσον αφορά την περιφέρεια στην οποία θα εκλεγεί στις εκλογές της 25ης Απριλίου, ο Ίντριζι είπε ότι προτιμά να είναι μέρος των καταλόγων στα Τίρανα ή την Αυλώνα, όπου πιστεύει ότι έχει το μεγαλύτερο βάρος.

"Αυτά είναι καλά νέα ότι ορισμένοι από τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχουν καταλήξει σε συμφωνία με το ΔΚ ενώ το PDIU βρίσκεται στη διαδικασία καθορισμού και σύναψης αυτής της συμφωνίας. Το PDIU έχει γίνει μέρος της ενωμένης αντιπολίτευσης το 2018.
Βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για να κάνουμε έναν κοινό κατάλογο της αντιπολίτευσης προς τον κοινό στόχο, τη νίκη στις 25 Απριλίου. Γίνεται μια συζήτηση, δεν έχουμε εισέλθει σε ονόματα και περιοχές.
Αν ήθελα να ζητήσω μια προσωπική προτίμηση, οι περιοχές της Αυλώνας και των Τιράνων θα ήταν πολύ καλές. Το PDIU προσθέτει σθένος για να παράγει πρόσθετες εντολές. Έχουμε συμφωνία με το ΔΚ, αλλά θα λάβουμε επίσης υπόψη τις ευαισθησίες, το βάρος, τη διατήρηση των αξιών"
, δήλωσε ο πρόεδρος του αυτοαποκαλούμενου κόμματος των Τσάμηδων, Σπετιμ Ιντρίζι.

Μέχρι στιγμής, ο ηγέτης των Δημοκρατικών, Λουλζίμ Μπασά, έχει κλείσει συμφωνία με 3 συμμάχους, τον Αγκρόν Ντούκα, τον Ντασαμιρ Σέχι και τον Ναρντ Ντόκα, ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και τον Βαγγέλη Ντούλε.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια