Δυο κρούσματα κορωνοϊου στη Δρόπολη

Η σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της Αλβανίας ήρθε να μας υπενθυμίσει πως ο κορωνοϊος είναι ακόμη εδώ. Σύμφωνα με αυτήν από τα 641 νέα κρούσματα κορωνοϊου που κατέγραψε η χώρα τα δυο εντοπίστηκαν στον μειονοτικό Δήμο Δρόπολης.
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊος στην Αλβανία τις τελευταίες 24 ώρες. Το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι τα θύματα είναι ηλικίας 52-80 ετών.
Επίσης, στην καθημερινή του έκθεση, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι μετά από διεξαγωγή 3530 τέστ, έχουν καταγραφεί 641 νέες περιπτώσεις.

Επί του παρόντος σε 4 νοσοκομεία COVID, 280 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία, 33 σε εντατική θεραπεία εκ των οποίων 6 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι.

«Επιβεβαιώθηκαν θετικά κρούσματα στους ακόλουθους δήμους: 182 κρούσματα στα Τίρανα, 50 κρούσματα στο Δυρράχιο, 38 κρούσματα στην Αυλώνα, 35 κρούσματα στη Σκόδρα, 29 περιπτώσεις σε Καβάγια και Λουσνια, 24 κρούσματα στο Φίερι, 22 περιπτώσεις στη Λέζα, 20 υποθέσεις στην Κορυτσά, 19 υποθέσεις στο Ελμπασάν, 18 περιπτώσεις στο Μπεράτι, 14 περιπτώσεις στο Ματ, 13 υποθέσεις στην Κρούγια, 12 υποθέσεις στην Καμζα, 10 υποθέσεις στο Λιμπράζ, 9 υποθέσεις στην Τροπόγια, 8 υποθέσεις σε Πόγραδετς και Αγίους Σαράντα, 7 υποθέσεις στο Κούκες , 6 υποθέσεις σε Κουρμπίν, Ντίμπρα, Μπουλκιζ, Κουτσόβα, Βορα, 5 υποθέσεις σε Γκραμς, Σιγιακ, Τσερικ, Πολιτσαν, 4 υποθέσεις στε Δέλβινο και Πεκιν, 3 υποθέσεις στο Βάου ι Ντέγια, 2 υποθέσεις σε Πούκα, Μιρντίτα, Ρογκοζινε, Μαλακαστρα, Αργυρόκαστρο, Ντιμάλ, Ντιβιακ, Μπελς, Πρενιας, Μεμαλια, Μαλικ, Πατος, Δρόπολη, Κλεισούρα, 1 περίπτωση σε Χας, Περμετή, Τεπελένι, Μαλεσία, Σκραπάρ.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 379 πολίτες έχουν αναρρώσει, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό σε 39.625 από την αρχή της επιδημίας.
Επί του παρόντος σε 4 νοσοκομεία COVID, 280 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία, 33 σε εντατική θεραπεία εκ των οποίων 6 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι.
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, 4 πολίτες έχασαν τη μάχη με το COVID19: 3 πολίτες από τα Τίρανα, 1 πολίτης από την Αργυρόκαστρο, ηλικίας 52-80 ετών "
, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια