Την Τουρκία επισκέπτεται ο Ράμα

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, μοιράστηκε στο Facebook λεπτομέρειες σχετικά με τη διήμερη επίσκεψή του στην Τουρκία, η οποία θα ασχοληθεί κυρίως με τη συνέχιση διμερών έργων.

Σύμφωνα με τον Ράμα, η συνάντηση θα επικεντρωθεί σε διάφορους τομείς μεταξύ άλλων τουρισμού, ενέργειας, μεταφορών και φαρμακευτικής.

Κατευθυνόμενος προς την Τουρκία, ο Ράμα δεν παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Σοσιαλιστικού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Taulant Balla.

Πριν από λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός Ράμα επισκέφτηκε το Memorial Hospital στο Fier για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του νεόκτιστου νοσοκομείου, καθώς επίσης συναντήθηκε με το τουρκικό προσωπικό που θα εργαστεί στο νοσοκομείο.
Είπε ότι οι Τούρκοι γιατροί θα έχουν «διπλό ρόλο», εκτός από τη θεραπεία ασθενών, θα μεταφέρουν επίσης τις γνώσεις τους στους Αλβανούς συναδέλφους τους.
«Θέλουμε αυτό το νοσοκομείο να γίνει ένα κέντρο όπου η γνώση ανταλλάσσεται. Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας », κατέληξε ο Ράμα.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια