Βρυσερά: Eκδήλωση για τα 78 χρόνια από την ίδρυση της Παρτιζάνικης Μονάδας στην Άνω Δρόπολη.

Ο Δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου πραγματοποίησε χθες, Κυριακή, στα Βρυσερα επετειακή εκδήλωση, αφιερωμένη στα 78 χρόνια από την ίδρυση της Παρτιζάνικης Μονάδας στην Άνω Δρόπολη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δροπολης και Πωγωνιου, Δημήτρης Τόλης, εκπρόσωποι από το Σύνδεσμο Αργυροκάστρου Παλαίμαχων του 'Β Παγκόσμιου Πολέμου, καθώς και συγγενείς οικογενειών παλαίμαχων από την περιοχή της Άνω Δρόπολης.
Η Εκδήλωση άρχισε με την κατάθεση στεφάνων του Δημάρχου κι εκπροσώπων του Συνδέσμου Παλαιμάχων, ενώ συντονιστής ήταν ο Διαχειριστής Άνω Δρόπολης, Θανάσης Κουρεμένος.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Δροπολης και Πωγωνιου, Δημήτρης Τόλης, αναφέρθηκε στην ιστορική σημασία αυτής της επετείου, ενώ τόνισε πως ο Δήμος θα συνεχίσει να δίνει τη δική του προσφορά για τα μνημεία που συμβολίζουν τον αγώνα των δικών μας συμπατριωτών ενάντια των κατακτητών, με όραμα την απονομή κοινωνικής δικαιοσύνης.

Με πρόταση του Συνδέσμου Παλαίμαχων Αργυροκάστρου ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Αλβανίας παρέδωσε Βραβείο ευγνωμοσύνης και τιμής στο Δήμαρχο Δρόπολης και Πωγωνίου, Δημήτρη Τόλη, ενώ ταυτόχρονα παρέδωσαν Βραβεία σε τρεις Άνω Δροπολιτες Αγωνιστές. Τους Χρήστο Γ. Μπιτσιουνη, Θανάση Μ. Κιτσάκη και στον Βασίλη Θ. Δαλιάνη. Τα βραβεία παρέλαβαν οι συγγενείς των παλαίμαχων, καθώς κι ο Πρόεδρος του χωριού Βουλιαρατες.

Στο τέλος της Εκδήλωσης ο Δήμαρχος παρέθεσε μια σεμνή δεξίωση προς τιμήν των παρευρισκόμενων.

Διαβάστε ακόμη:

👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας

Σχόλια