«Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξη»

Η Επιτροπή Αγώνα Βορειοηπειρωτών για το Συνταξιοδοτικό δηλώνει πως συνεχίζει τον αγώνα μέχρι οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξη, σημειώνοντας ότι η δέσμευση του πρωθυπουργού, ενώπιον του Χρήστου Μάστορα, δεν είναι η πρώτη που δίνεται για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών και καλεί το σύνολο της Βορειοηπειρωτικης κοινότητας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 18ης Νοεμβρίου

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Χθες, ο Πρωθυπουργός, κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύτηκε - για ακόμη μια φορά - πως σύντομα θα διορθωθεί η αδικία σε ότι αφορά τις συντάξεις και τα επιδόματα των Βορειοηπειρωτών.
Δεν θεωρούμε τυχαίο το γεγονός πως η δέσμευση αυτή, όπως και η προηγούμενη 1 χρόνο και 9 μήνες πριν, έγινε εν όψη συγκέντρωσης και πορείας διαμαρτυρίας των Βορειοηπειρωτών.
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Ο κύριος Μητσοτάκης φρόντισε με την ασυνέπεια του οι δεσμεύσεις του να μην έχουν αξία. Αφού εξάντλησε όλες τις μορφές επίσημων ανακοινώσεων, αυτή τη φορά, η δέσμευση δεν έγινε ενώπιον πολιτικών εκπροσώπων της κοινότητάς μας, ούτε με επίσημη δήλωση του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ούτε ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπίας. Έχοντας επίγνωση του γεγονότος αυτού, αυτή τη φορά, η δέσμευση έγινε ενώπιον του αγαπητού μας συμπατριώτη και δημοφιλούς τραγουδιστή, Χρήστου Μάστορα. 
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Αυτή τη φορά δεν θα μείνουμε στις δεσμεύσεις και τα ωραία λόγια!
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξη!
Σας καλούμε, για ακόμη μια φορά, όλες και όλους, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου 2021 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 17:00.
H παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη μέχρι την τελική νίκη!», σημειώνεται στην ανάρτηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια