Υποψήφιο με την ΝΔ φέρνουν δημοσιεύματα τον Χρήστο Μάστορα

Η συνάντηση το Σαββατοκύριακο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον γνωστό τραγουδιστή του συγκροτήματος “Μέλισσες”, Χρήστο Μάστορα, στο Μαξίμου, έδωσε την αφορμή για δημοσιεύματα που θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρξει πρόταση να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα το δημοσίευμα προέρχεται από την συμπολιτευόμενη "Καθημερινή" και την στήλη "Θεωρείο", η οποία σημειώνει πως «Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του –είναι 35 ετών– και τη δημοφιλία του στα νεανικά κοινά, θεωρώ δεδομένο πως το Μαξίμου ήδη τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να είναι στα επόμενα ψηφοδέλτια του κόμματος. Δεν ξέρω ο ίδιος τι προθέσεις έχει, αλλά αν κρίνω από το ενδιαφέρον του για το θέμα των συντάξεων και την αρτιότητα του δημόσιου λόγου του, τότε μάλλον η πολιτική τον ενδιαφέρει.».

Όντως ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος με πολιτική σκέψη και ποτέ δεν λές ποτέ, όμως η πιθανότητα να πολιτευτεί ένας δημοφιλής τραγουδιστής, 35 χρονών, τη στιγμή που η καριέρα του απογειώνεται, είναι σχεδόν μηδαμινή.
Είναι βέβαιο πως στην Νέα Δημοκρατία θα τον ήθελαν, είναι, όμως, κάτι το οποίο δεν τον συμφέρει. Ούτε από επαγγελματική-οικονομική άποψη, ούτε σε ότι έχει να κάνει τη δημοσιότητα του και το πρεστίζ. Είναι ένας άνθρωπος που τον συμπαθεί η συντριπτική πλειοψηφία, ενώ αν πολιτευτεί, θα  τον συμπαθεί -στην καλύτερη περίπτωση- ένα 40 %. Ίσως, αν ήταν 20 χρόνια μετά.
Όμως, έχει ένα ενδιαφέρον αυτό το δημοσίευμα, γιατί είναι από μια εφημερίδα που θεωρείται έγκριτη και αυτό δείχνει πως η συνάντηση Μητσοτάκη - Μάστορα και το θέμα που αφορούσε, απέκτησε πολιτικά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια