Μπερίσα: «Ο Ράμα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Δημοκρατίας και ο Μπάσα ο μεγαλύτερος προδότης της»

Στις 8 Δεκεμβρίου, – την Εθνική Ημέρα Νεολαίας της Αλβανίας – ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στο μνημείο αφιερωμένο στον Μάρτυρα της Δημοκρατίας, Azem Hajdari.

Ο Μπερίσα έριξε τα βέλη του στον σημερινό πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο οδηγεί τους Δημοκρατικούς από τη μια αποτυχία στην άλλη τα τελευταία 8 χρόνια, σπαταλώντας όλες τις προσπάθειες και τις θυσίες τους.
«Τα τελευταία 8 χρόνια, οι Δημοκρατικοί σε αυτή τη χώρα έχουν κάνει μεγάλες θυσίες, αλλά δυστυχώς, πηγαίνουν από τη μια αποτυχία στην άλλη. Δεν φταίνε αυτοί, αλλά είναι κυρίως αποτέλεσμα ενός ανθρώπου, που τα τελευταία 8 χρόνια αξίζει να τον λένε Λουλζίμ Μπόσι[αντί για Μπασα, Μπόσι σημαίνει άδειο στα αλβανικά ]. Αν σήμερα λέμε ότι ο Ράμα είναι ο πιο βάναυσος εχθρός της δημοκρατίας και του πλουραλισμού στην Αλβανία, ο Λουλζίμ Μπάσα είναι αναμφίβολα ο μεγαλύτερος προδότης τους», είπε ο Μπερίσα.

Κάλεσε όλους τους αντιπροσώπους των Δημοκρατικών και του ΔΚ να παραστούν στο Συνέδριο της 11ης Δεκεμβρίου, κατά το οποίο «θα αποκατασταθεί το κόμμα των Αλβανών φοιτητών και νεολαίας».
«Θα ξανασυστήσουμε το κόμμα των φοιτητών και των νέων γενιών, της ελεύθερης ψήφου. Είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ να διαλύσουμε το ναρκοκράτος του Ράμα, συμπεριλαμβανομένου του ομήρου του, Μπάσα, και να επιστρέψουμε τις δεξιές αξίες και τις αξίες της ελευθερίας πίσω στην Αλβανία», είπε ο Μπερίσα.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια